Tiramisu
Galbenusurile se separa de albusuri si se pun intr-un vas. Se adauga peste ele zaharul,coniacul, vanilia, si se freaca bine pana se deschid la culoare. Se pune crema mascarpone intr-un vas, si se adauga treptat compozitia cu galbenusuri, amestecandu-se cu o lingura de lemn, pana la omogenizare. Se adauga 3 linguri de espresso una cate una si se amesteca usor.
Albusurile se bat cu un praf de sare(cu mixerul) pana ce devin spuma. Se adauga si ele peste galbenusurile cu mascarpone amestecandu-se usor cu o lingura pana ce se incorporeaza.
Se pregateste o tava. Se pune in cafea vinul de Marsala. Se inmoaie fiecare piscot in cafea pe ambele parti, dupa care se aseaza in tava unul langa altul. Dupa ce s-a pus primul strat de piscoturi, se toarna peste ele jumatate din crema cu mascarpone si oua. Se pune deasupra un alt strat de piscoturi, inmuiate de asemenea in cafea dupa care se toarna peste ele restul de crema. Prajitura se pudreaza cu cacao si cu ciocolata rasa intr-un strat uniform dupa care se da la frigider peste noapte.
{youtube}f8_rI45XtIU{/youtube}
Ciocolata alba de casa, cu unt de cacao si coacaze
Ingrediente: 200g unt de cacao, 40g unt, 50g lapte praf, 1 baton de vanilie, 2 linguri de sirop de agave, 50g coacaze negre des ...
Tarta cu crema de lamaie si spuma de bezea
Ingrediente: Blat: 250g biscuiti petit beure, 125g unt nesaratCrema de lamaie: ...
Mousse de ciocolata delicios si usor de preparat
Este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Un desert care poate fi facut impreuna cu copiii nostri, dar mai ales consumat de copiii ...
Fursecuri cu miere si menta
Ingrediente: 5 cesti faina, 2 cesti miere, 2 oua, 2 cesti ulei, un sfert de lingurita praf de copt, 15- 20 picaturi ulei de menta(cel pentru u ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari