Sufleu de piept si pulpe de pui
Se fierb 1 ora, dupa care se scoate carnea de pui si se aseaza pe o farfurie la racit. Carnea se curata de pielite si se trece prin masina de tocat.
Grisul se fierbe in 300 ml de zeama in care a fiert carnea. Albusurile se bat bine cu un praf de sare pana ce devin spuma. Se amesteca grisul cu albusurile batute spuma, carnea tocata si un praf de sare.
Se incalzeste cuptorul. Se unge un vas termorezistent cu 1 lingura de unt, se toarna compozitia si se da la cuptor la foc potrivit. Se lasa la cuptor cca 25 de minute pana ce sufleul s-a rumenit frumos deasupra. Se scoate apoi din cuptor si fierbinte se unge cu lingura de unt ramasa. Se serveste cald.
Chiftelute de pui crocante pentru copii
Reteta pentru copii peste 3 aniIngrediente: 1 piept de pui, 2 cepe verzi, 2 oua, ½ legatura de marar, 3 linguri de fai ...
Piure de cartofi copti cu rosii ou si parmezan
Reteta pentru copii ce au peste 9 luni Ingrediente: 1 rosie, 3 cartofi mari, 1 dovlecel mic, 3 lingurite de unt, 100ml de lap ...
Supa crema de legume pentru bebelusi
Reteta pentru bebelusi ce au peste 7 luniIngrediente: 1 l de apa, 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 1 ceapa ...
Ciulama de pui pentru bebelusi
Reteta pentru bebelusi ce au peste 6 luni Reteta pentru 3 portiiIngrediente: 300g carne pasare(p ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari