Strudel cu mere, scortisoara si migdale
Merele se decojesc si se dau pe razatoare. Se pun intr-un vas si se adauga sucul de lamaie, zaharul, romul, scortisoara, si migdalele.
Cuptorul se incinge la 200 de grade. Intr-o cratita se topeste untul. Foile de placinta se ung cu unt topit si se presara pesmet. Pe fiecare foaie se pune din aceasta umplutura si se ruleaza. Se imparte astfel umplutura incat sa ajunga pe toate foile de placinta si sa fie repartizata in mod egal. Se ruleaza foile. Strudelele rezultate se aseaza intr-o tava unsa si se coc la foc potrivit. Se scot se lasa sa se racoreasca si se pudreaza cu zahar pudra. Strudelele cu mere si scortisoara sunt foarte bune atat calde cat si reci.
Ciocolata alba de casa, cu unt de cacao si coacaze
Ingrediente: 200g unt de cacao, 40g unt, 50g lapte praf, 1 baton de vanilie, 2 linguri de sirop de agave, 50g coacaze negre des ...
Tarta cu crema de lamaie si spuma de bezea
Ingrediente: Blat: 250g biscuiti petit beure, 125g unt nesaratCrema de lamaie: ...
Mousse de ciocolata delicios si usor de preparat
Este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Un desert care poate fi facut impreuna cu copiii nostri, dar mai ales consumat de copiii ...
Fursecuri cu miere si menta
Ingrediente: 5 cesti faina, 2 cesti miere, 2 oua, 2 cesti ulei, un sfert de lingurita praf de copt, 15- 20 picaturi ulei de menta(cel pentru u ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari