Snitel de pui in aluat de bere
Separat, se amesteca galbenusurile de pui cu faina dupa care se adauga berea si albusurile batute foarte bine(spuma). Trebuie sa rezulte un amestec care sa semene cu o smantana mai groasa.
Se ia fiecare bucata de piept de pui si se trece prin aceasta compozitie, dupa care se prajeste in uleiul incins. Se scot pe servetele care vor absorbi surplusul de ulei.
Pe un platou se vor pune doua-trei frunze de salata si se vor aseza snitelele pe ele.
Pui cu legume la tigaia Dry Cooker
Reteta pentru 2 portii Ingrediente: 1 piept de pui, 2 morcovi, 1 broccoli mic, 1 ceapa mare, 1 dovl ...
Piept de pui cu pleurotus in sos de gorgonzola
Reteta cu carne de pasare pentru 6 portii Ingrediente: 500g piept de pui, 500g ciuperci pleurotus, 150g gorgonzola, 5 linguri ...
Pastrama de pui facuta in casa
Reteta cu carne de pasare pentru 8 portii Ingrediente: 1 piept de pui mare, 1 lingura cu zahar, 1 lingura cu ...
Piept de curcan cu rozmarin pe pat de legume
Reteta cu carne de pasare pentru 6 persoane Ingrediente: piept de curcan( cca 1,5kg), 2 dovlecei, 3 rosii, 1 vanata, 3 a ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari