Salata de radacinoase cu piept de curcan
Ingrediente: 1 telina, ½ kg de piept de curcan, 3- 4 morcovi, 100g seminte de dovleac, 100g seminte de susan usor prajite, 1 ou, ulei de masline, sare, piper.
Se spala pieptul de curcan si se pune la fiert 30 de minute. Se scoate apoi, se lasa la racit, dupa care se toaca marunt. Telina si morcovul se curata si se dau pe razatoare. Se face maioneza dintr-un ou cu putin ulei si zeama de lamaie.
Se pun toate ingredientele intr-un bol, se adauga semintele, se condimenteaza cu sare si piper si se incorporeaza usor maioneza. Salata se pune la frigider 30 de minute si apoi se serveste. Este o reteta de salata foarte usor de preparat, hranitoare si sanatoasa.
Foto: recipebridge.com
Se spala pieptul de curcan si se pune la fiert 30 de minute. Se scoate apoi, se lasa la racit, dupa care se toaca marunt. Telina si morcovul se curata si se dau pe razatoare. Se face maioneza dintr-un ou cu putin ulei si zeama de lamaie.
Se pun toate ingredientele intr-un bol, se adauga semintele, se condimenteaza cu sare si piper si se incorporeaza usor maioneza. Salata se pune la frigider 30 de minute si apoi se serveste. Este o reteta de salata foarte usor de preparat, hranitoare si sanatoasa.
Foto: recipebridge.com
Citeşte mai multe despre:
salata cu piept de curcan, salata de radacinoase, piept de curcan, seminte de dovleac, reteta de salata
Alte articole din SALATE
Salata de quinoa cu legume si anchois
Ingrediente: 100 g boabe de quinoa, 5 -6 fileuri de anchois(conservate in ulei la borcan), un dovlecel, o vanata, 1 ardei gras galben, 1 ceapa ...
Salata de naut cu ardei si ceapa verde
Reteta de post pentru 4 portii Ingrediente: 400g de naut(din conserva), 1 ardei gras rosu, 5 rosii cherry, 3 cepe verzi, ...
Corabioare din avocado umplute cu salata de ton cu chimen
Reteta de salata pentru 4 portii Ingrediente: 2 fructe de avocado, 1 conserva mare de ton in suc propriu, 1 ou fiert tare, o ...
Salata libaneza de patrunjel, rosii si grau(tabbouleh)
Reteta de tabbouleh pentru 4 portii Ingrediente: 100g de grau pisat(bulgur), 4 legaturi de patrunjel, 4 rosii, 2 ca ...
COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.