Porc in sos de vin

5599 afisari | 03 Aprilie 2010
Ruxandra
 
Porc in sos de vin 1
Ingrediente: 1kg de muschi de porc, ½ cana de smantana lichida, 1 lingurita de mustar, 2 linguri de ulei, 1 ceasca de vin sec, 1 lingurita de amestec de ierburi(rozmarin,cimbru,etc), 1 lingurita de patrunjel proaspat tocat, sare si piper.

Carnea de porc se spala, se taie felii si se bate putin. Mustarul se amesteca cu 1 lingurita de cimbru, sare si piper. Cu acest amestec se unge bine carnea. Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se prajeste carnea pe ambele parti, dupa care se toarna vinul si se baga la cuptor 25-30 de minute. Se scoate apoi pe un platou. Peste sosul din tigaie se toarna smantana se amesteca pentru omogenizare si se potriveste de sare si piper. Se adauga apoi si carnea si se presara patrunjel tocat deasupra.


Citeşte mai multe despre: carne de porc,   porc in sos de vin,   muschi de porc,   vin,   sos de vin
 
Alte articole din RETETE CU CARNE DE PORC
Cotlete de porc cu ciuperci in sos de bere neagra

Cotlete de porc cu ciuperci in sos de bere neagra

Reteta cu carne de porc pentru 4 persoaneIngrediente: 4 cotlete de porc fara os, 16 ciuperci potrivite champignon ...

Cotlete de porc cu germeni de soia

Cotlete de porc cu germeni de soia

Reteta cu carne de porc pentru 2 persoane Ingrediente: 2 cotlete de porc cu os, 1 conserva de germeni de soi ...

Friptura de porc cu portocale

Friptura de porc cu portocale

Reteta cu carne de porc pentru 8 portii Ingrediente: 1,5 kg pulpa de porc, 3 portocale mari, 1 telina, ...

Cotlet haiducesc

Cotlet haiducesc

Reteta cu carne de porc pentru 6 persoaneIngrediente: 1,5 kg cotlet de porc fara os, 4 cepe albe mici, 5 linguri de ulei de f ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

F5D42
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.