Piept de pui delicios la gratar
Se transfera marinata cu pieptul intr-o punga, care se prinde la gura si se tine la frigider aprox. 3 ore. Dupa cele trei ore, se scoate pieptul de pui si se aseaza pe gratarul de teflon cateva minute pe fiecare parte. Nu se lasa prea mult pe gratar pentru a nu se arde marinata de pe carne. Se serveste cald cu salata verde sau cu garnitura de legume.
Pieptul de pui la gratar este un aliment cu un continut caloric foarte mic recomandat de nutritionisti in aproape orice dieta. Mai ales daca il asociem cu o salata. Poate reprezenta o cina foarte usoara si sanatoasa
Pui cu legume la tigaia Dry Cooker
Reteta pentru 2 portii Ingrediente: 1 piept de pui, 2 morcovi, 1 broccoli mic, 1 ceapa mare, 1 dovl ...
Piept de pui cu pleurotus in sos de gorgonzola
Reteta cu carne de pasare pentru 6 portii Ingrediente: 500g piept de pui, 500g ciuperci pleurotus, 150g gorgonzola, 5 linguri ...
Pastrama de pui facuta in casa
Reteta cu carne de pasare pentru 8 portii Ingrediente: 1 piept de pui mare, 1 lingura cu zahar, 1 lingura cu ...
Piept de curcan cu rozmarin pe pat de legume
Reteta cu carne de pasare pentru 6 persoane Ingrediente: piept de curcan( cca 1,5kg), 2 dovlecei, 3 rosii, 1 vanata, 3 a ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari