Piept de pui delicios la gratar

4649 afisari | 19 Octombrie 2009
Iris
 
Piept de pui delicios la gratar 1
  Ingrediente: 2 piepti de pui, 1 lingura de mustar, 1 lingura de miere, 1 lingura ulei de masline, 3 catei usturoi zdrobit, cimbru, sare, piper, 2 linguri de vin alb. Pieptul de pui se spala si se bate bine ca pentru snitele. Pentru a nu se pierde proprietatile si sucul  carnii se recomanda sa se bage pieptul de pui intr-o punga cat se bate. Intr-un castron se amesteca mustarul, mierea, uleiul de masline, usturoiul zdrobit vinul si condimentele. Va rezulta o marinata in care vom baga pieptul de pui. Marinata fragezeste de obicei carnea.

Se transfera marinata cu pieptul intr-o punga, care se prinde la gura si se tine la frigider aprox. 3 ore. Dupa cele trei ore, se scoate pieptul de pui si se aseaza pe gratarul de teflon cateva minute pe fiecare parte. Nu se lasa prea mult pe gratar pentru a nu se arde marinata de pe carne. Se serveste cald cu salata verde sau cu garnitura de legume.

Pieptul de pui la gratar este un aliment cu un continut caloric foarte mic recomandat de nutritionisti in aproape orice dieta. Mai ales daca il asociem cu o salata. Poate reprezenta o cina foarte usoara si sanatoasa

 


Citeşte mai multe despre: piept de pui delicios la gratar,   marinata,   legume,   miere
 
Alte articole din RETETE CU CARNE DE PASARE
Pui cu legume la tigaia  Dry Cooker

Pui cu legume la tigaia Dry Cooker

Reteta pentru 2 portii Ingrediente: 1 piept de pui, 2 morcovi, 1 broccoli mic, 1 ceapa mare, 1 dovl ...

Piept de pui cu pleurotus in sos de gorgonzola

Piept de pui cu pleurotus in sos de gorgonzola

Reteta cu carne de pasare pentru 6 portii Ingrediente: 500g piept de pui, 500g ciuperci pleurotus, 150g gorgonzola, 5 linguri ...

Pastrama de pui facuta in casa

Pastrama de pui facuta in casa

Reteta cu carne de pasare pentru 8 portii Ingrediente: 1 piept de pui mare, 1 lingura cu zahar, 1 lingura cu ...

Piept de curcan cu rozmarin pe pat de legume

Piept de curcan cu rozmarin pe pat de legume

Reteta cu carne de pasare pentru 6 persoane Ingrediente: piept de curcan( cca 1,5kg), 2 dovlecei, 3 rosii, 1 vanata, 3 a ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

52A7F
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.