Piept de porc cu ciuperci si mamaliguta
Reteta cu carne de porc pentru 4 portii
Ingrediente: 250g de piept de porc afumat, 1kg de ciuperci champignon proaspete, 1 ceapa mare, 2 catei de usturoi, 3 linguri de ulei, 1 legatura de patrunjel, 3 linguri de ulei, 50g de parmezan.
Ciupercile se curata, se spala si se taie in bucati mai mari. Ceapa si usturoiul se taie marunt. Intr-o tigaie se incalzeste uleiul. Se adauga ceapa, usturoiul si pieptul de porc taiat fideluta si se amesteca. Se calesc 3-4 minute si se adauga ciupercile. Se potriveste mancarea de sare si piper, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic 40 de minute. Inainte de a opri focul se adauga ½ de legatura de patrunjel tocat si se mai lasa 2 minute
Sparat se face o mamaliguta mai moale, care se imparte in 4 farfurii. Peste mamaliguta fierbinte se pun ciupercile cu piept de porc, se presara parmezan si patrunjelul ramas. Mancarea se serveste calda cu salata de varza murata.
Ingrediente: 250g de piept de porc afumat, 1kg de ciuperci champignon proaspete, 1 ceapa mare, 2 catei de usturoi, 3 linguri de ulei, 1 legatura de patrunjel, 3 linguri de ulei, 50g de parmezan.
Ciupercile se curata, se spala si se taie in bucati mai mari. Ceapa si usturoiul se taie marunt. Intr-o tigaie se incalzeste uleiul. Se adauga ceapa, usturoiul si pieptul de porc taiat fideluta si se amesteca. Se calesc 3-4 minute si se adauga ciupercile. Se potriveste mancarea de sare si piper, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic 40 de minute. Inainte de a opri focul se adauga ½ de legatura de patrunjel tocat si se mai lasa 2 minute
Sparat se face o mamaliguta mai moale, care se imparte in 4 farfurii. Peste mamaliguta fierbinte se pun ciupercile cu piept de porc, se presara parmezan si patrunjelul ramas. Mancarea se serveste calda cu salata de varza murata.
Alte articole din RETETE CU CARNE DE PORC
Cotlete de porc cu ciuperci in sos de bere neagra
Reteta cu carne de porc pentru 4 persoaneIngrediente: 4 cotlete de porc fara os, 16 ciuperci potrivite champignon ...
Cotlete de porc cu germeni de soia
Reteta cu carne de porc pentru 2 persoane Ingrediente: 2 cotlete de porc cu os, 1 conserva de germeni de soi ...
Friptura de porc cu portocale
Reteta cu carne de porc pentru 8 portii Ingrediente: 1,5 kg pulpa de porc, 3 portocale mari, 1 telina, ...
Cotlet haiducesc
Reteta cu carne de porc pentru 6 persoaneIngrediente: 1,5 kg cotlet de porc fara os, 4 cepe albe mici, 5 linguri de ulei de f ...
COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.