Peste la cuptor cu rosii si chorizo
Se fac crestaturi pe una din parti si in fiecare crestatura se baga felii de chorizo. Morcovul se taie rondele. Ceapa se taie solzisori. Rosiile se taie in jumatati. Intr-o tava ovala se pune uleiul si se intinde pe toata suprafata tavii. Se face un pat din toate legumele. Se pun 2 linguri din amestecul de legume si in burta pestelui. Se aduga si feliile de lamaie. Deasupra se aseaza pestele si se potriveste de sare si piper. Se lasa la cuptor aprox. 30 de minute. Combinatia de peste cu chorizo este absolut delicioasa si are un aspect foarte placut.
Spaghetti cu scoici si pancetta
Reteta italiana de paste pentru 4 persoane Ingrediente: un pachet d ...
Fructe de mare cremoase pe pat de cartofi dulci
Reteta cu fructe de mare si cartofi dulci pentru 10 portii Ingrediente: 10 cartofi dulci lungi(se gasesc in ...
File de crap in aluat de bere
Reteta cu peste pentru 4 portiiIngrediente: 650g file de crap, 150g de faina, 2 oua, 150ml bere, 2 linguri de ulei, sare, piper. ...
Barcute de avocado cu fructe de mare
Reteta cu fructe de mare pentru 4 portii Ingrediente: 2 avocado, 3 fire de ceapa verde, 50g icre rosii, 1 punga coktail de fr ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari