Parfait cu iaurt si zmeura

3677 afisari | 07 Iunie 2011
Mihaela
 
Parfait cu iaurt si zmeura 1
Ingrediente: ½ kg de iaurt natural, 200g dulceata de zmeura, 5 linguri de zahar, 1 esenta de vanilie, sucul proaspat stors de la o lamaie. 

Intr-un castron se amesteca iaurtul cu zaharul si cu esenta de vanilie. Dupa ce s-a topit zaharul, se imparte crema de iaurt in doua, o parte amestecandu- se cu dulceata. Se dau ambele crème la frigider pentru cel putin o ora. Se scot cremele de la figider si se toarna peste ele sucul de lamaie. Se alterneaza cremele in cupele de servire si se decoreaza parfeul cu zmeura proaspta. Se pot pune intre cele doua creme si bucatele de piscoturi.
Este un desert racoros pentru o zi torida de vara.

Foto: recipetips.com


Citeşte mai multe despre: parfait cu iaurt,   parfait cu zmeura,   crema,   dulceata de zmeura,   desert racoros
 
Alte articole din RETETE PRAJITURI, TORTURI, DULCETURI
Ciocolata alba de casa, cu unt de cacao si coacaze

Ciocolata alba de casa, cu unt de cacao si coacaze

Ingrediente: 200g unt de cacao, 40g unt, 50g lapte praf, 1 baton de vanilie, 2 linguri de sirop de agave, 50g coacaze negre des ...

Tarta cu crema de lamaie si spuma de bezea

Tarta cu crema de lamaie si spuma de bezea

Ingrediente: Blat: 250g biscuiti petit beure, 125g unt nesaratCrema de lamaie: ...

Mousse de ciocolata delicios si usor de preparat

Mousse de ciocolata delicios si usor de preparat

Este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Un desert care poate fi facut impreuna cu copiii nostri, dar mai ales consumat de copiii ...

Fursecuri cu miere si menta

Fursecuri cu miere si menta

Ingrediente: 5 cesti faina, 2 cesti miere, 2 oua, 2 cesti ulei, un sfert de lingurita praf de copt, 15- 20 picaturi ulei de menta(cel pentru u ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

F5898
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.