Omleta cu somon
Reteta pentru 2 persoane
Ingrediente: 300g file de somon, 2 catei de usturoi, 3 lingurite smantana, 200g mozzarella, 1 lingura de unt, 5 oua, 100g spanac, sare, piper, 1 ceapa verde.
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.
Se curata spanacul, se spala si se scurge bine. Mozar
ella se taie felii. Ouale se bat cu smantana si se condimenteaza cu sare si piper. Somonul se taie cuburi.Ceapa verde se taie rondele.
Intr-o tigaie cu diametrul mai mare se incinge untul. Se calesc cateii de usturoi 2-3 minute si se scot apoi si se arunca. Se toarna ouale batute si se ia tigaia de pe foc. Peste omleta se aseaza spanacul, cuburile de peste, rondelele de ceapa verde si feliile de mozzarella. Se baga tigaia la cuptor 10- 15 minute. Ceapa verde ii da omletei un gust deosebit.
Omleta se serveste calda cu salata verde.
Sursa foto: Flickr
Ingrediente: 300g file de somon, 2 catei de usturoi, 3 lingurite smantana, 200g mozzarella, 1 lingura de unt, 5 oua, 100g spanac, sare, piper, 1 ceapa verde.
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.
Se curata spanacul, se spala si se scurge bine. Mozar
ella se taie felii. Ouale se bat cu smantana si se condimenteaza cu sare si piper. Somonul se taie cuburi.Ceapa verde se taie rondele.
Intr-o tigaie cu diametrul mai mare se incinge untul. Se calesc cateii de usturoi 2-3 minute si se scot apoi si se arunca. Se toarna ouale batute si se ia tigaia de pe foc. Peste omleta se aseaza spanacul, cuburile de peste, rondelele de ceapa verde si feliile de mozzarella. Se baga tigaia la cuptor 10- 15 minute. Ceapa verde ii da omletei un gust deosebit.
Omleta se serveste calda cu salata verde.
Sursa foto: Flickr
Alte articole din APERITIVE
Pateu de ficat cu ciuperci facut in casa
Ingrediente: 500g ficat de vita, 500g ciuperci mari, 3 cepe medii, 300g unt, sare, patrunjel verde.Se curata ciupercile, ...
Oua umplute cu piure de macrou
Reteta pentru 8 portiiIngrediente: 8 oua, 1 macrou fiert, 1 lingura de unt, 2 linguri de smantana, sare si piper, 1 ...
Oua umplute cu castraveti murati si piept de curcan
Reteta de aperitive pentru 8 portiiIngrediente: 8 oua, 1 lingurita de mustar, 2 galbenusuri crude, 1 ceasca de ulei, 150g piept de ...
Pate de ficat facut in casa
Ingrediente: 1 kg de ficatei de pui, 1 ceapa mare, 100ml vin alb, 3 linguri cu smantana, ulei de masline, 5-6 fire de patrunjel verde,&nb ...
COMENTARII:
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.
De care somon trebuie in reteta asta, proaspat sau afumat?