Omleta cu scoici

3553 afisari | 22 Aprilie 2011
Mihaela N
 
Omleta cu scoici 1
Reteta pentru 2 portii

Ingrediente: 1 ceasca de scoici(congelate), 5 oua proaspete, 2 linguri de lapte, 1 catel de usturoi, 1 fir de ceapa verde, 2 linguri de ulei de masline, cateva crengute de patrunjel, sare, piper.
 

Se fierb scoicile aprox. 15 minute. Se scurg apoi de apa.

Ouale se bat intr-un castron, se adauga laptele si se condimenteaza. Usturoiul si ceapa verde se taie marunt.

Intr-o tigaie se incinge uleiul, se pune usturoiul si ceapa verde 2 minute si apoi ouale batute bine. Se adauga scoicile, patrunjelul tocat marunt si se amesteca. Se lasa omleta cateva minute pe foc si se decoreaza cu frunze de patrunjel verde. Se serveste cu bagheta integrala.
Omleta cu scoici este speciala mai ales pentru un mic dejun romantic.


Cite┼čte mai multe despre: omleta cu scoici,   reteta,   scoici,   aperitiv,   mic dejun romantic
 
Alte articole din APERITIVE
Pateu de ficat cu ciuperci facut in casa

Pateu de ficat cu ciuperci facut in casa

Ingrediente: 500g ficat de vita, 500g ciuperci mari, 3 cepe medii, 300g unt, sare, patrunjel verde.Se curata ciupercile, ...

Oua umplute cu piure de macrou

Oua umplute cu piure de macrou

Reteta pentru 8 portiiIngrediente: 8 oua, 1 macrou fiert, 1 lingura de unt, 2 linguri de smantana, sare si piper, 1 ...

Oua umplute cu castraveti murati si piept de curcan

Oua umplute cu castraveti murati si piept de curcan

Reteta de aperitive pentru 8 portiiIngrediente: 8 oua, 1 lingurita de mustar, 2 galbenusuri crude, 1 ceasca de ulei, 150g piept de ...

Pate de ficat facut in casa

Pate de ficat facut in casa

Ingrediente: 1 kg de ficatei de pui, 1 ceapa mare, 100ml vin alb, 3 linguri cu smantana, ulei de masline, 5-6 fire de patrunjel verde,&nb ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

DBBF2
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.