Midii in sos alb
Intr-o tigaie se pune untul la incins. Se adauga midiile, se trag in unt 3-4 minute si se stinge cu vin. Se lasa pe foc 5 minute dupa care se pune si coniacul. Se mai lasa cateva minute si se adauga si smantana si uturoiul pisat. Busuiocul se toaca si impreuna cu mararul se adauga in sosul midiilor. Se potriveste sosul de sare si piper si se mai lasa pe foc pana se ingroasa putin.
Midiile cu sos se servesc fierbinti. Se decoreaza farfuria cu frunze de busuioc.
Spaghetti cu scoici si pancetta
Reteta italiana de paste pentru 4 persoane Ingrediente: un pachet d ...
Fructe de mare cremoase pe pat de cartofi dulci
Reteta cu fructe de mare si cartofi dulci pentru 10 portii Ingrediente: 10 cartofi dulci lungi(se gasesc in ...
File de crap in aluat de bere
Reteta cu peste pentru 4 portiiIngrediente: 650g file de crap, 150g de faina, 2 oua, 150ml bere, 2 linguri de ulei, sare, piper. ...
Barcute de avocado cu fructe de mare
Reteta cu fructe de mare pentru 4 portii Ingrediente: 2 avocado, 3 fire de ceapa verde, 50g icre rosii, 1 punga coktail de fr ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari