Lipie umpluta cu piept de pui si legume

9209 afisari | 22 August 2009
Mihaela
 
Lipie umpluta cu piept de pui si legume 1
  Ingrediente: 1 lipie, 1/2 ceapa rosie, 5-6 rosii cherry, jumatate de  piept de pui (preparat la gratar, sau tras in ulei de masline), 1 castravete murat, 1 ardei capia rosu, iaurt, usturoi, ulei de masline, ½ dovlecel cubulete tras in ulei de masline, 3-4 frunze de salata verde, sare, piper, boia si chili pentru cine prefera gustul iute. Pieptul de pui se da prin putina boia si se pune la fript pe gratar sau pe teflon cu putin ulei de masline. Dupa ce s-a facut se taie fasiute. La fel se taie si ardeiul capia. Ceapa se taie solzisori. Dovleceii, taiati cubulete se pun si ei 4-5 minute in uleiul de masline de la pui. Rosiile se taie jumatati.

Lipiile se incalzesc putin in cuptor si apoi se ung cu ulei de masline. Castravetele se taie cubulete. Salata verde se spala, se scurge bine de apa si se taie fasii.

Intr-un vas se amesteca toate ingredientele, usor fara sa le zdrobim, dupa care cu acest amestec umplem lipia. Din 3-4 catei de usturoi pisat si un iaurt mic se face un sos care se toarna peste umplutura lipiei, se aduga si chili pentru cine doreste, dupa care se inchide lipia. Intai se inchide capatul ca la sarmale dupa care partile.

Lipia umpluta cu legume si piept de pui poate constitui un pranz deosebit de gustos si sanatos.


 
Alte articole din RETETE CU CARNE DE PASARE
Pui cu legume la tigaia  Dry Cooker

Pui cu legume la tigaia Dry Cooker

Reteta pentru 2 portii Ingrediente: 1 piept de pui, 2 morcovi, 1 broccoli mic, 1 ceapa mare, 1 dovl ...

Piept de pui cu pleurotus in sos de gorgonzola

Piept de pui cu pleurotus in sos de gorgonzola

Reteta cu carne de pasare pentru 6 portii Ingrediente: 500g piept de pui, 500g ciuperci pleurotus, 150g gorgonzola, 5 linguri ...

Pastrama de pui facuta in casa

Pastrama de pui facuta in casa

Reteta cu carne de pasare pentru 8 portii Ingrediente: 1 piept de pui mare, 1 lingura cu zahar, 1 lingura cu ...

Piept de curcan cu rozmarin pe pat de legume

Piept de curcan cu rozmarin pe pat de legume

Reteta cu carne de pasare pentru 6 persoane Ingrediente: piept de curcan( cca 1,5kg), 2 dovlecei, 3 rosii, 1 vanata, 3 a ...

COMENTARII:
  • 1. Ioana V pe 23 August 2009 16:35

    Yami, Yam!Cred ca este o nebunie...Baietelul meu cred ca o sa fie fericit. Abia astept sa-i fac.

COMENTARIUL TAU

BE42D
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.