Farfalle cu fasole, ton si vin
Reteta pentru 4 persoane
Ingrediente: 1 cutie de farfaille, 3 conserve de ton bucati, 1 conserva de fasole alba, 1 ceapa rosie, 3 catei de usturoi, 1 legatura de patrunjel verde, sare, piper, ½ ceasca de vin rosu, 4 linguri de ulei de masline, 1 conserva de rosii cubulete.
Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Pastele se scot apoi intr-o sita, se clatesc cu apa rece si se scurg bine de apa. Se amesteca apoi cu 2 linguri de ulei de masline.
In timp ce fierb pastele se prepara sosul. Ceapa si usturoiul se curata si se calesc putin in 2 linguri de ulei de masline. Se adauga tonul scurs, rosiile din conserva si vinul. Se lasa sosul sa fiarba pana scade la jumatate si incepe sa se ingroase,iar apoi se adauga fasolea scursa de zeama, rosiile din conserva si vinul. Se opreste focul, se adauga farfalele si se amesteca. Se condimenteaza sosul cu sare si piper si se decoreaza fiecare farfurie cu frunze de patrunjel.
Ingrediente: 1 cutie de farfaille, 3 conserve de ton bucati, 1 conserva de fasole alba, 1 ceapa rosie, 3 catei de usturoi, 1 legatura de patrunjel verde, sare, piper, ½ ceasca de vin rosu, 4 linguri de ulei de masline, 1 conserva de rosii cubulete.
Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Pastele se scot apoi intr-o sita, se clatesc cu apa rece si se scurg bine de apa. Se amesteca apoi cu 2 linguri de ulei de masline.
In timp ce fierb pastele se prepara sosul. Ceapa si usturoiul se curata si se calesc putin in 2 linguri de ulei de masline. Se adauga tonul scurs, rosiile din conserva si vinul. Se lasa sosul sa fiarba pana scade la jumatate si incepe sa se ingroase,iar apoi se adauga fasolea scursa de zeama, rosiile din conserva si vinul. Se opreste focul, se adauga farfalele si se amesteca. Se condimenteaza sosul cu sare si piper si se decoreaza fiecare farfurie cu frunze de patrunjel.
Alte articole din PASTE
Paste tagliatelle cu galbiori
Reteta cu paste pentru 4 portii Ingrediente: 400-500g paste tagliatelle, 500g galbiori, 50g unt, 10 fire de ...
Spaghetti diavolo
Reteta de paste italiana, pentru 4 persoane. Ingrediente: 500g de spaghetti, 100g bacon, 1 ard ...
Taitei de casa
Ingrediente: 3 oua, 1 cescuta cu apa, ½ lingurita cu sare, faina cat cuprinde.Faina se pune pe planset ...
Spaghete bolognese
Ingrediente: 500 g de spaghete, 60g de bacon feliat, 3 linguri de ulei de masline, 2 catei de usturoi, 300g de carne de vita tocata, 50g de za ...
COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.