Exercitii pentru solduri

28128 afisari | 11 Iulie 2009
Vanessa
 
Exercitii pentru solduri 1
  • Exercitii pentru solduri 1
Pentru a avea rezultate foarte bune, exercitiile pentru solduri se executa dimineata. Nu se face nicioadata gimnastica inainte sau dupa mesele principale. Lasati sa treaca cel putin 2 ore, pentru a se efectua digestia. Faceti exercitiile cel putin de trei ori pe saptamana, insotite si de exercitii cardio.

Exercitiul 1

Stati in picioare si asezati un scaun lateral. Rezemati-va mana stanga, pe spatarul scaunului. Balansati piciorul din fata in spate. 

Exercitiul 2


Stati in picioare cu picioarele departate cam la 30 cm, indoiti genunchii usor si rezemati mainile pe spatarul scaunului. Impingeti soldul drept spre inainte si reveniti la pozitia initiala. Faceti acelasi lucru cu soldul stang. Picioarele trebuie sa ramana pe loc. Aceasta este o miscare de torsiune a soldurilor.

Ramanand in aceeasi pozitie, faceti cercuri cu soldurile, contractand muschii fesieri in timpul exercitiului.

Exercitiul 3

Stand culcat pe spate, indoiti genunchii si lipiti talpile pe sol. Basculati genunchii pana aproape de sol, spre stanga si spre dreapta. Umerii si spatele trebuie sa ramana lipiti de sol.

Exercitiul 4

Stati culcata pe spate, tineti picioarele departate, genunchii indoiti, bratele lateral. Rostogoliti genunchii, intai spre dreapta pana se ating de sol, apoi spre stanga. Spatele si bazinul trebuie sa ramana lipite de sol.

Exercitiile pentru fesieri au rezultate destul de bune si rapide daca se executa corect si de cel putin  trei ori pe saptamana. Cel mai bun moment este dimineata, dar nu faceti niciodata exercitii imediat inainte sau dupa masa. Lasati sa treaca 2 ore si apoi apucati-va de exercitii pentru fesieri si nu numai. Orice exercitii se fac numai dupa ce s-a efectuat digestia.

Exercitiul 5

Stati culcata pe spate cu bratele in sus si picioarele intinse. Ridicati soldul stang facand o miscare de rotatie spre dreapta fara a dezlipi spatele si umerii de pe sol. Faceti aceeasi miscare si cu soldul drept spre stanga.

Exercitiul 6

Stati culcata cu picioarele intinse si bratele intinse lateral. Ridicati piciorul drept si intindeti-l peste piciorul stang.

Exercitiul 7

Stati in genunchi, asezata pe calcaie si puneti mainile in solduri. Ridicati putin posteriorul de pe calcaie si asezati-l pe sol in partea stanga apoi pe cea dreapta. Pentru a va ridica, contractati muschii fesieri. Miscarea trebuie sa fie ca u balans de la dreapta spre stanga revenind la pozitia initiala. In tot acest timp spatele trebuie sa ramana drept.


Citeşte mai multe despre: ercitii pentru solduri,   sold,   exercitii cardio,   gimnastica,   picioare,   muschi fesieri
 
Alte articole din EXERCITII
Exercitii pentru coapse

Exercitii pentru coapse

Regiunea coapselor este o regiune destul de delicata, iar lipsa exercitiilor face ca muschii neexersati, sa-si piarda repede tonicitatea. Este ...

Exercitii pentru talie si abdomen

Exercitii pentru talie si abdomen

Muschii abdominali sunt cei care au un rol foarte important la femei, atat pentru silueta dar si pentru echilibrul functional. Iata catev ...

Mersul pe jos

Mersul pe jos

  Mersul pe jos reprezinta cel mai bun sport, care nu cunoaste contraindicatii si care este potrivit oricarei varste. Face un adevarat masaj intern c ...

Exercitii pentru sani. Pentru tonifierea muschilor pectorali, pentru pastrarea frumusetii sanilor, sau a redobandirii ei.

Exercitii pentru sani. Pentru tonifierea muschilor pectorali, pentru pastrarea frumusetii sanilor, sau a redobandirii ei.

Este bine ca orice femeie sa faca macar 15 minute de gimnastica pe zi, pentru ca sanii sa-si pastreze frumusetea sau sa o redobandeasca. Foart ...

COMENTARII:
  • 1. Carmen pe 18 Martie 2011 06:18

    Exercitiile pentru solduri, coapse trebuie facute zilnic, o perioada de vreo trei luni macar, ca sa poti vedea ceva. Si bineinteles, un minim de dieta...

  • 2. Ioana pe 17 Martie 2011 21:23

    Cam cat timp trebuie sa fac aceste exercitii ?

COMENTARIUL TAU

14CCD
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.