Exercitii pentru coapse

10707 afisari | 06 Martie 2010
Sonya
 
Exercitii pentru coapse 1
  • Exercitii pentru coapse si fesieri 1
Regiunea coapselor este o regiune destul de delicata, iar lipsa exercitiilor face ca muschii neexersati, sa-si piarda repede tonicitatea. Este si o regiune „preferata” de celulita, mai ales la femeile sedentare. Pentru obtinerea unor rezultate foarte bune este nevoie de multa perseverenta, de la sase luni chiar pana la un an de exercitii efectuate zilnic.  

Iata cateva exercitii care ajuta muschii sa-si recapete tonicitatea:


Exercitiul 1

 

Stati culcata pe o parte, sprijiniti-va pe antebrat si executati cercuri cu piciorul din spate in fata si invers.

 

Exercitiul 2

 

Stati in picioare, balansati piciorul drept de la stanga spre dreapta, pana ce atingeti mana care este intinsa lateral, la inaltimea umarului.

Acest exercitiu este benefic pentru muschii interni si externi ai coapselor, solduri si posterior.

 

Exercitiul 3

 

Stati in picioare, langa perete. Sprijiniti mana pe perete si contractati muschii coapselor si fesierii. Balansati piciorul drept din fata inspre spate. Cand ajungeti in fata, incrucisati piciorul drept peste piciorul stang. Exercitiu benefic pentru solduri si coapse.

 

Exercitiu 4

 

Asezati pe podea picioarele indoite, talpile lipite si genunchii spre exterior. Apucati gleznele cu mainile pentru a le aduce cat mai aproape de corp. In acesta pozitie leganati-va, faceti cercuri de la stanga la dreapta si invers.

Este un exercitiu eficient pentru partea inferioara a corpului dar mai ales pentru partea interna a coapselor.

 

Exercitiul 5

 

Stati in picioare, cu corpul drept si contractati muschii fesieri si muschii abdominali. Inclinati corpul, tineti picioarele drepte, pana atingeti cu mainile solul. Ramaneti in aceasta pozitie, indoiti genunchii si reveniti din nou cu picioarele drepte. Mainile si picioarele raman pe loc. Reveniti la pozitia initiala, drept, in picioare.

Exercitiu benefic pentru partea posterioara a coapselor, a soldurilor si a abdomenului.

 

Exercitiul 6

 

Stati in picioare, ridicati genunchiul drept spre piept si apucati-l cu ambele maini. In acelasi timp ridicati-va pe varful piciorului drept. Numarati pana la 5 si reveniti apoi la pozitia initiala.

 

Exercitiul 7

 

In genunchi, asezati-va pe calcaie si sprijini-va mainile lateral pe podea. Sprijiniti-va pe maini, departati picioarele si asezati posteriorul pe podea. Reveniti la pozitia initiala.

 

 

 


 
Alte articole din EXERCITII
Exercitii pentru talie si abdomen

Exercitii pentru talie si abdomen

Muschii abdominali sunt cei care au un rol foarte important la femei, atat pentru silueta dar si pentru echilibrul functional. Iata catev ...

Mersul pe jos

Mersul pe jos

  Mersul pe jos reprezinta cel mai bun sport, care nu cunoaste contraindicatii si care este potrivit oricarei varste. Face un adevarat masaj intern c ...

Exercitii pentru solduri

Exercitii pentru solduri

Pentru a avea rezultate foarte bune, exercitiile pentru solduri se executa dimineata. Nu se face nicioadata gimnastica inainte sau dupa mesele pr ...

Exercitii pentru sani. Pentru tonifierea muschilor pectorali, pentru pastrarea frumusetii sanilor, sau a redobandirii ei.

Exercitii pentru sani. Pentru tonifierea muschilor pectorali, pentru pastrarea frumusetii sanilor, sau a redobandirii ei.

Este bine ca orice femeie sa faca macar 15 minute de gimnastica pe zi, pentru ca sanii sa-si pastreze frumusetea sau sa o redobandeasca. Foart ...

COMENTARII:
  • 1. Rami pe 04 Iunie 2015 14:29

    Caut colaboratori pentru publicare anunturi.Se lucrează comod de acasă maxim 3ore/zi.Instruire gratuita oferita sub forma unor lecții prin email.Acest proiect vizeaza piața americana a cartilor electronice.Oferim și solicitam seriozitate.Pentru informații trimiteți textul ”info”la adresa maximbr79@gmail.com.

COMENTARIUL TAU

B7B3C
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.