Cotlete de porc cu sos de rosii
Se incinge cuptorul la 200gradeC. Cotletele se spala si se usuca. Se sareaza si se pipereaza si se prajesc intr-o tigaie in care s-a pus la incins untul. Se rumenesc pe ambele fete si se mai dau la cuptor 15-20 minute. Se scot din tigaie si se pastreaza acoperite pentru a fi calde.
Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Se pun la calit si se adauga vinul. Se completeaza cu supa. Se lasa putin sa fiarba si se adauga rosiile din conserva. Se mai lasa sa fiarba inca 10 minute. Se pun apoi pe rand sarea, piperul, zaharul si boiaua. Se rade parmezanul si se adauga si el in sos. Se amesteca si se stinge focul. Cotletele se servesc pe farfurie alaturi de sosul de rosii. Cine prefera pastele poate pune o mana de paste alaturi. Se decoreaza cu busuioc.
Cotlete de porc cu ciuperci in sos de bere neagra
Reteta cu carne de porc pentru 4 persoaneIngrediente: 4 cotlete de porc fara os, 16 ciuperci potrivite champignon ...
Cotlete de porc cu germeni de soia
Reteta cu carne de porc pentru 2 persoane Ingrediente: 2 cotlete de porc cu os, 1 conserva de germeni de soi ...
Friptura de porc cu portocale
Reteta cu carne de porc pentru 8 portii Ingrediente: 1,5 kg pulpa de porc, 3 portocale mari, 1 telina, ...
Cotlet haiducesc
Reteta cu carne de porc pentru 6 persoaneIngrediente: 1,5 kg cotlet de porc fara os, 4 cepe albe mici, 5 linguri de ulei de f ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari