Cotlete de porc cu kaizer si cartofi

3368 afisari | 15 Octombrie 2009
Iris
 
Cotlete de porc cu kaizer si cartofi 1
  Ingrediente: 4 cotlete de porc, 1 morcov, 5 catei de usturoi, 8 felii de kaizer, 4 cartofi mari, ulei, 1 ceasca de apa, sare, piper. Cartofii si morcovul, se curata, se spala si se taie rondele. Cotletele se rumenesc bine pe ambele parti. Usturoiul se taie feliute.

 

Intr-o tava de cuptor, se aseaza morcovul, cartofii, usturoiul. Deasupra se pun cotletele rumenite, iar pe fiecare bucata de cotlet se aseaza cate 2 feliute de kaizer. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga in tava 3 linguri de ulei si 1 cesca de apa. Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptor 30 de minute. Se ridica folia si se mai lasa in cuptor inca 15 minute. Cotletele sunt delicioase.

 

 


Citeşte mai multe despre: cotlete de porc,   morcov,   cartofi,   kaizer,   cotletele delicioase,   cotletele rumenite
 
Alte articole din RETETE CU CARNE DE PORC
Cotlete de porc cu ciuperci in sos de bere neagra

Cotlete de porc cu ciuperci in sos de bere neagra

Reteta cu carne de porc pentru 4 persoaneIngrediente: 4 cotlete de porc fara os, 16 ciuperci potrivite champignon ...

Cotlete de porc cu germeni de soia

Cotlete de porc cu germeni de soia

Reteta cu carne de porc pentru 2 persoane Ingrediente: 2 cotlete de porc cu os, 1 conserva de germeni de soi ...

Friptura de porc cu portocale

Friptura de porc cu portocale

Reteta cu carne de porc pentru 8 portii Ingrediente: 1,5 kg pulpa de porc, 3 portocale mari, 1 telina, ...

Cotlet haiducesc

Cotlet haiducesc

Reteta cu carne de porc pentru 6 persoaneIngrediente: 1,5 kg cotlet de porc fara os, 4 cepe albe mici, 5 linguri de ulei de f ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

7871E
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.