Cotlete de miel impanate cu verdeturi
Reteta cu carne de miel pentru 4 portii
Ingrediente: 2 cotlete mari de miel, 3 morcovi, 4 fire de ceapa verde, 4 fire de usturoi verde, 5 frunze de salvie, 2 crengute de rozmarin, ½ l de supa de legume, 1 cana de vin alb, 100ml de ulei, sare si piper.
Carnea de miel se curata de pielite, spala si se pune la scurs. Morcovii se spala, se curata si se taie apoi in bastonase lungi de cca 2 cm. Ceapa se spala si se taie in segmente de aprox. 4 cm. Cu un cutit cu varful ascutit se fac gauri din loc in loc in cotletele de miel si se impaneaza apoi cu morcovii taiati, ceapa verde, rozmarin, frunze de salvie si catei de usturoi. Se unge apoi mielul cu ulei si se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tava se aseaza cotletele de miel, se adauga uleiul ramas, supa de legume si vinul. Se baga tava in cuptorul incins in prealabil si se coace friptura la foc potrivit timp de 50- 60 de minute. Se face un pat de salata verde pe un platou si se aseaza cotletele impanate.
Ingrediente: 2 cotlete mari de miel, 3 morcovi, 4 fire de ceapa verde, 4 fire de usturoi verde, 5 frunze de salvie, 2 crengute de rozmarin, ½ l de supa de legume, 1 cana de vin alb, 100ml de ulei, sare si piper.
Carnea de miel se curata de pielite, spala si se pune la scurs. Morcovii se spala, se curata si se taie apoi in bastonase lungi de cca 2 cm. Ceapa se spala si se taie in segmente de aprox. 4 cm. Cu un cutit cu varful ascutit se fac gauri din loc in loc in cotletele de miel si se impaneaza apoi cu morcovii taiati, ceapa verde, rozmarin, frunze de salvie si catei de usturoi. Se unge apoi mielul cu ulei si se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tava se aseaza cotletele de miel, se adauga uleiul ramas, supa de legume si vinul. Se baga tava in cuptorul incins in prealabil si se coace friptura la foc potrivit timp de 50- 60 de minute. Se face un pat de salata verde pe un platou si se aseaza cotletele impanate.
Citeşte mai multe despre:
reteta cu carne de miel, cotlete de miel, cotlete de miel impanate, carnea de miel, retete pentru masa de Pasti, miel
Alte articole din RETETE PENTRU MASA DE PASTI
Pulpa de miel cu miere, ierburi si usturoi
Reteta cu carne de miel pentru 6-8 portii Ingrediente: 2 kg de pulpa de miel, 10 catei de usturoi, 5-6 linguri ...
Pasca umpluta cu ciocolata si migdale
Reteta pentru masa de Pasti(16 portii)Ingrediente: Pentru blat: ½ kg de faina alba buna, 22 ...
Pulpa de miel cu masline
Reteta cu carne de miel pentru 4 portiiIngrediente: 1 pulpa de miel(1,5kg), 2 linguri ulei de masline, 1 cana de supa, 1 legatura ...
Drob de miel cu chip de iepuras
Reteta cu carne de miel pentru 12 portiiIngrediente: 1,5 kg de organe de miel( rinichi, splina, ficat, plamani, inima), 3 legaturi ...
COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.