Pulpa de miel cu miere, ierburi si usturoi
Reteta cu carne de miel pentru 6-8 portii
Ingrediente: 2 kg de pulpa de miel, 10 catei de usturoi, 5-6 linguri de miere, 2 linguri de ulei, 1 lingura de cimbru maruntit, 3 crengute de rozmarin, piper, sare.
Carnea de miel se spala bine. Se cresteaza apoi din loc in loc si se impaneaza cu 7 catei de usturoi taiati felii. Intr-un mojar se piseaza verdeturile cu 3 catei de usturoi, se adauga uleiul, piperul si mierea si se omogenizeaza.
Se sareaza carnea, dupa care cu ajutorul unei pensule se unge bine pe toate partile. Se aseaza intr-o tava, se adauga o cana de apa calduta si se da la cuptor pentru aproximativ o ora. Se serveste taiata felii, langa o portie generoasa de legume sau de salata.
Este un mod foarte sanatos de a prepara mielul si este o reteta potrivita chiar si celor aflati la dieta.
Foto: Flickr by Bored Goldfish
Ingrediente: 2 kg de pulpa de miel, 10 catei de usturoi, 5-6 linguri de miere, 2 linguri de ulei, 1 lingura de cimbru maruntit, 3 crengute de rozmarin, piper, sare.
Carnea de miel se spala bine. Se cresteaza apoi din loc in loc si se impaneaza cu 7 catei de usturoi taiati felii. Intr-un mojar se piseaza verdeturile cu 3 catei de usturoi, se adauga uleiul, piperul si mierea si se omogenizeaza.
Se sareaza carnea, dupa care cu ajutorul unei pensule se unge bine pe toate partile. Se aseaza intr-o tava, se adauga o cana de apa calduta si se da la cuptor pentru aproximativ o ora. Se serveste taiata felii, langa o portie generoasa de legume sau de salata.
Este un mod foarte sanatos de a prepara mielul si este o reteta potrivita chiar si celor aflati la dieta.
Foto: Flickr by Bored Goldfish
Citeşte mai multe despre:
pulpa de miel, retete pentru masa de Pasti, carnea de miel, pulpa de miel cu miere, pulpa de miel cu ierburi, pulpa de miel cu usturoi
Alte articole din RETETE PENTRU MASA DE PASTI
Pasca umpluta cu ciocolata si migdale
Reteta pentru masa de Pasti(16 portii)Ingrediente: Pentru blat: ½ kg de faina alba buna, 22 ...
Pulpa de miel cu masline
Reteta cu carne de miel pentru 4 portiiIngrediente: 1 pulpa de miel(1,5kg), 2 linguri ulei de masline, 1 cana de supa, 1 legatura ...
Drob de miel cu chip de iepuras
Reteta cu carne de miel pentru 12 portiiIngrediente: 1,5 kg de organe de miel( rinichi, splina, ficat, plamani, inima), 3 legaturi ...
Stufat de miel
Reteta cu carne de miel pentru 6 portii Ingrediente: 2 kg de carne de miel cu tot cu os, 15 legaturi de ceapa verde, ...
COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.