Pulpa de miel cu miere, ierburi si usturoi

2510 afisari | 10 Aprilie 2012
 
Pulpa de miel cu miere, ierburi si usturoi 1
Reteta cu carne de miel pentru 6-8 portii 

Ingrediente: 2 kg de pulpa de miel, 10 catei de usturoi, 5-6 linguri de miere, 2 linguri de ulei, 1 lingura de cimbru maruntit, 3 crengute de rozmarin, piper, sare.


Carnea de miel se spala bine. Se cresteaza apoi din loc in loc si se impaneaza cu 7 catei de usturoi taiati felii. Intr-un mojar se piseaza verdeturile cu 3 catei de usturoi, se adauga uleiul, piperul si mierea si se omogenizeaza.

Se sareaza carnea, dupa care cu ajutorul unei pensule se unge bine pe toate partile. Se aseaza intr-o tava, se adauga o cana de apa calduta si se da la cuptor pentru aproximativ o ora. Se serveste taiata felii, langa o portie generoasa de legume sau de salata. 
Este un mod foarte sanatos de a prepara mielul si este o reteta potrivita chiar si celor aflati la dieta.

Foto: Flickr by Bored Goldfish

 
Alte articole din RETETE PENTRU MASA DE PASTI
Pasca umpluta cu ciocolata si migdale

Pasca umpluta cu ciocolata si migdale

Reteta pentru masa de Pasti(16 portii)Ingrediente: Pentru blat: ½ kg de faina alba buna, 22 ...

Pulpa de miel cu masline

Pulpa de miel cu masline

Reteta cu carne de miel pentru 4 portiiIngrediente: 1 pulpa de miel(1,5kg), 2 linguri ulei de masline, 1 cana de supa, 1 legatura ...

Drob de miel cu chip de iepuras

Drob de miel cu chip de iepuras

Reteta cu carne de miel pentru 12 portiiIngrediente: 1,5 kg de organe de miel( rinichi, splina, ficat, plamani, inima), 3 legaturi ...

Stufat de miel

Stufat de miel

Reteta cu carne de miel pentru 6 portii Ingrediente: 2 kg de carne de miel cu tot cu os, 15 legaturi de ceapa verde, ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

AADA5
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.