Ciorba de burta
Intr-o oala mare de 7-8 l cu apa, se pune la fiert burta cu cepele curatate, lasate intregi. Se fierbe aprox. 2 ore. Morcovii se curata si se dau pe razatoarea mare. Se calesc apoi in putin ulei. Dupa ce a fiert burta, se scoate si se strecoara zeama. Burta se taie fideluta si se pune iarasi la fiert in zeama strecurata. Se adauga si morcovul calit si se fierbe ciorba la foc mic. Usturoiul se curata, se piseaza si se adauga in ciorba de burta. Galbenusurile se amesteca cu putina smantana si sare si se adauga in ciorba amestecandu- se tot timpul.
Ciorba de burta se serveste calda, cu smantana si un ardei iute alaturi.
Ciorba de loboda cu ceapa verde
Ingrediente: 1 ½ apa, 500ml bors, 5legaturi de loboda, 1 legatura de ceapa verde(cam 4 fire), 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 2 ling ...
Bors de primavara cu urzici
Reteta pentru 4 portiiIngrediente: 1l de apa, 500ml de bors, 1 ceapa, 1 lingura de orez, 1 varf de lingurita de b ...
Supa- crema de urzici
Reteta pentru 4 portiiIngrediente: 1 kg de urzici, 2 cepe, 1 cartof mai mare, 1 telina mica, 1 radacina de patrunjel, 2 linguri de ...
Ciorba cu porumb, ciuperci si dovlecei
Reteta de ciorba pentru 6 portii Ingrediente: 2 l supa de legume(sau apa), 1 dovlecel, 1 cana de boabe de po ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari