Chiftelute cu pleurotus si piept de pui

3347 afisari | 12 Octombrie 2011
Mihaela
 
Chiftelute cu pleurotus si piept de pui 1
Ingrediente: 500g ciuperci pleurotus, 300g piept de pui fara os, 5 catei de usturoi, 1 ceapa medie, 2 linguri de pesmet, 2 oua, 3 linguri faina, 1 legatura patrunjel, 1 ceasca ulei, sare, piper. 

Se spala si se curata de pielite pieptul de pui. Se spala ciupercile.Se dau prin masina de tocat(sau se toaca marunt la robotul de bucatarie) ciupercile pleurotus, ceapa, usturoiul si pieptul de pui. Intr-un castron se amesteca carnea tocata si ciupercile cu ouale, pesmetul, o lingura de faina si patrunjelul tocat marunt. Se condimenteaza cu sare si piper. Se fac chiftelute micute, se trec prin faina si se prajesc in uleiul incins pana cand se rumenesc frumos pe ambele parti. Chiftelutele se servesc calde cu cartofi natur sau cu paste cu sos de rosii. Sunt delicioase!

Foto: Flickr


Cite┼čte mai multe despre: chiftelute cu pleurotus,   chiftelute cu piept de pui,   pleurotus,   piept de pui
 
Alte articole din APERITIVE
Pateu de ficat cu ciuperci facut in casa

Pateu de ficat cu ciuperci facut in casa

Ingrediente: 500g ficat de vita, 500g ciuperci mari, 3 cepe medii, 300g unt, sare, patrunjel verde.Se curata ciupercile, ...

Oua umplute cu piure de macrou

Oua umplute cu piure de macrou

Reteta pentru 8 portiiIngrediente: 8 oua, 1 macrou fiert, 1 lingura de unt, 2 linguri de smantana, sare si piper, 1 ...

Oua umplute cu castraveti murati si piept de curcan

Oua umplute cu castraveti murati si piept de curcan

Reteta de aperitive pentru 8 portiiIngrediente: 8 oua, 1 lingurita de mustar, 2 galbenusuri crude, 1 ceasca de ulei, 150g piept de ...

Pate de ficat facut in casa

Pate de ficat facut in casa

Ingrediente: 1 kg de ficatei de pui, 1 ceapa mare, 100ml vin alb, 3 linguri cu smantana, ulei de masline, 5-6 fire de patrunjel verde,&nb ...

COMENTARII:
  • 1. Danuta pe 13 Octombrie 2011 18:46

    Am facut aseara chiftelutele astea cu pleurotus si au iesit nemaipomenite. Eu am adugat si un morcov si un cartof si ne-am lins degetelele. Foarte bune. Cand am ghebe mai fac chiftele si cu ghebe si sunt tare bune.

COMENTARIUL TAU

9CA9A
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.