Chiftele cu soia si ciuperci
Ceapa se toaca marunt si se caleste putin in 3 linguri de ulei de masline. Soia se pune la fiert in apa cu condimente timp de 30 de minute dupa care se lasa la scurs. Cartofii se spala bine si se pun la fiert cu tot cu coaja.
Cartofii fierti si curatati, ciupercile, tulpinile de telina, ciupercile spalate si scurse, se dau prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa calita cu tot cu ulei(racita in prealabil). Se amesteca toate ingredientele potrivind amestecul de sare si piper. Se aduga mararul si patrunjelul tocate fin si se amesteca usor. Se adauga grisul si se omogenizeaza. Se formeaza chiftelute in palme, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei.
Sunt foarte bune in perioada de post si nu numai. Chiftelele se servesc calde alaturi de paste tagliatelle sau de cartofi prajiti sau piure.
Cei mai buni covrigei de casa. De post, cu ulei de masline, mac si susan
Reteta de post Ingrediente: 1kg de faina, 180 ml ulei de masline, 25g drojdie proaspata, 1 lingurita rasa de zaha ...
Humus cu seminte de pin pe pat de castravete
Reteta de post Ingrediente: 1 castravete lung, 1 conserva de naut de 400g(de preferat bio), sucul de la ½ lamaie, 2 linguri ...
Broccoli cu fulgi de migdale
Reteta de post pentru 4 persoane Ingrediente: 1 kg de broccoli, 4 catei de usturoi, 3- 4 linguri d ...
Cuscus cu tofu si legume- reteta de post
Ingrediente: 400g tofu marinat, 100g cuscus, 2 linguri de ulei de masline, 400g broccoli, 3 cepe verzi, 150g rosii decojite, 1 dovlec ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari