Cartofi cu rozmarin
Reteta de post pentru 4 persoane
Ingrediente: 1 kg de cartofi cat mai mici, 12 catei de usturoi, 8 linguri de ulei de masline, 8 crengute de rozmarin proaspat, sare.
Cartofii se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt pe jumaatte fierti, se scot din oala si se lasa sa se raceasca putin, apoi se curata de coaja. Se unge o tava termorezistenta cu ulei si se aseaza cartofii pe toata suprafata tavii. Cartofii care sunt mai mari, se taie in jumatati. Se toarna uleiul de masline cu o lingura peste toti cartofii uniform, se aseaza printre cartofi crengutele de rozmarin si se condimenteaza cu sare.
Tava se da la cuptor la 180 grade, pana ce cartofii se rumenesc.
Cartofii cu rozmarin se pot servi in zilele de post ca atare, sau ca garnitura langa un snitel de soia.
Alte articole din RETETE DE POST
Cei mai buni covrigei de casa. De post, cu ulei de masline, mac si susan
Reteta de post Ingrediente: 1kg de faina, 180 ml ulei de masline, 25g drojdie proaspata, 1 lingurita rasa de zaha ...
Humus cu seminte de pin pe pat de castravete
Reteta de post Ingrediente: 1 castravete lung, 1 conserva de naut de 400g(de preferat bio), sucul de la ½ lamaie, 2 linguri ...
Broccoli cu fulgi de migdale
Reteta de post pentru 4 persoane Ingrediente: 1 kg de broccoli, 4 catei de usturoi, 3- 4 linguri d ...
Cuscus cu tofu si legume- reteta de post
Ingrediente: 400g tofu marinat, 100g cuscus, 2 linguri de ulei de masline, 400g broccoli, 3 cepe verzi, 150g rosii decojite, 1 dovlec ...
COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.