Bors rusesc

2942 afisari | 06 Octombrie 2009
Iris
 
Bors rusesc 1
Ingrediente: 2 morcovi, 1 radacina de patrunjel, 1 telina mica, 300g sfecla rosie, 500ml de bors, 50g de smantana, 4 linguri de ulei,3 linguri de leustean tocat, 2 linguri de patrunjel tocat, 2l de apa, sare, piper.

 

 

Zarzavatul se curata, se taie julien si se inabusa 30 minute in 4 linguri de ulei, 1 ceasca de apa si sare. Dupa cele 30 de minute se adauga 2l de apa clocotita, sfecla data pe razatoare si se continua fierberea. Se mai lasa 15 minute sa fiarba si se adauga borsul care a fost fiert separat si se mai da in cateva clocote. Se stinge focul si se aduga verdeata tocata. Smantana se aduga in momentul in care punem borsul rusesc in farfurie. Reteta de bors rusesc este foarte usoara, ea putand fi preparata chiar si de cele mai neexperimentate bucatarese.

 


 
Alte articole din RETETE SUPE SI CIORBE
Ciorba de loboda cu ceapa verde

Ciorba de loboda cu ceapa verde

Ingrediente: 1 ½ apa, 500ml bors, 5legaturi de loboda, 1 legatura de ceapa verde(cam 4 fire), 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 2 ling ...

Bors de primavara cu urzici

Bors de primavara cu urzici

Reteta pentru 4 portiiIngrediente: 1l de apa, 500ml de bors, 1 ceapa, 1 lingura de orez, 1 varf de lingurita de b ...

Supa- crema de urzici

Supa- crema de urzici

Reteta pentru 4 portiiIngrediente: 1 kg de urzici, 2 cepe, 1 cartof mai mare, 1 telina mica, 1 radacina de patrunjel, 2 linguri de ...

Ciorba cu porumb, ciuperci si dovlecei

Ciorba cu porumb, ciuperci si dovlecei

Reteta de ciorba pentru 6 portii Ingrediente: 2 l supa de legume(sau apa), 1 dovlecel, 1 cana de boabe de po ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

965C0
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.