Salata greceasca
Rosiile si castravetii se spala si se taie felii. Ardeiul se spala si se taie patratele. Ceapa se curata si se taie solzisori.
Toate legumele se pun intr-un castron mare. Maslinele se spala si se lasa sa se scurga. Se pun apoi peste legume. Branza se taie cubulete si se pune si ea in castron. Se adauga uleiul de masline si se potriveste de sare. Se toaca cateva frunze de busuioc si se adauga si ele in salata. Se amesteca totul si se serveste cu crutoaane de paine.
{youtube}bSN5BYBaRT0{/youtube}
Salata de quinoa cu legume si anchois
Ingrediente: 100 g boabe de quinoa, 5 -6 fileuri de anchois(conservate in ulei la borcan), un dovlecel, o vanata, 1 ardei gras galben, 1 ceapa ...
Salata de radacinoase cu piept de curcan
Ingrediente: 1 telina, ½ kg de piept de curcan, 3- 4 morcovi, 100g seminte de dovleac, 100g seminte de susan usor prajite, 1 ou, ulei d ...
Salata de naut cu ardei si ceapa verde
Reteta de post pentru 4 portii Ingrediente: 400g de naut(din conserva), 1 ardei gras rosu, 5 rosii cherry, 3 cepe verzi, ...
Corabioare din avocado umplute cu salata de ton cu chimen
Reteta de salata pentru 4 portii Ingrediente: 2 fructe de avocado, 1 conserva mare de ton in suc propriu, 1 ou fiert tare, o ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari
Toate ingredientele prezentate aici le gasim in ROMANIA. DAR DE CE NEAPARAT BRANZA FETA???Eu am folosit telemea preparata din laptele dat de ZAMBILICA mea si prin comparatie,mi s-aparut mult mai gustoasa!