Salata de creveti
Crevetii se dezgheata, se trec printr-un jet de apa rece si se pun la fiert 5 minute. Se scot din apa cu o spumiera, se pun intr-o sita si se lasa la scurs si la racit.
Salata se desface foaie cu foaie si se spala foarte bine, dupa care se scurge bine de apa si se taie fasiute.
Pentru sos se amesteca foarte bine pana ce se omogenizeaza uleiul, mustarul, maioneza, ceapa verde tocata foarte marunt, 2 linguri de zeama de lamaie si se potriveste gustul de sare si piper.
Pe un platou se aseaza salata verde, crevetii peste ea si deasupra se repartizeaza sosul. Inainte de servire, salata trebuie sa stea cel putin 30 minute la frigider.
Salata de quinoa cu legume si anchois
Ingrediente: 100 g boabe de quinoa, 5 -6 fileuri de anchois(conservate in ulei la borcan), un dovlecel, o vanata, 1 ardei gras galben, 1 ceapa ...
Salata de radacinoase cu piept de curcan
Ingrediente: 1 telina, ½ kg de piept de curcan, 3- 4 morcovi, 100g seminte de dovleac, 100g seminte de susan usor prajite, 1 ou, ulei d ...
Salata de naut cu ardei si ceapa verde
Reteta de post pentru 4 portii Ingrediente: 400g de naut(din conserva), 1 ardei gras rosu, 5 rosii cherry, 3 cepe verzi, ...
Corabioare din avocado umplute cu salata de ton cu chimen
Reteta de salata pentru 4 portii Ingrediente: 2 fructe de avocado, 1 conserva mare de ton in suc propriu, 1 ou fiert tare, o ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari