Pulpe de pui in sos de bere neagra
Pulpele se spala, se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza in tava. Se adauga si uleiul. Berea neagra se toarna peste pulpe si se da tava la cuptor aprox. 30 minute. Din cand in cand se scoate tava din cuptor si cu o lingura se pune sos peste pulpe. Cand a scazut sosul, pulpele sunt gata. Sunt delicioase, au un gust dulce- amarui si se pot servi alaturi de piure de cartofi sau cartofi prajiti felii.
Cum se dezoseaza pulpele:
{youtube}qHZIkeXParc{/youtube}
Pui cu legume la tigaia Dry Cooker
Reteta pentru 2 portii Ingrediente: 1 piept de pui, 2 morcovi, 1 broccoli mic, 1 ceapa mare, 1 dovl ...
Piept de pui cu pleurotus in sos de gorgonzola
Reteta cu carne de pasare pentru 6 portii Ingrediente: 500g piept de pui, 500g ciuperci pleurotus, 150g gorgonzola, 5 linguri ...
Pastrama de pui facuta in casa
Reteta cu carne de pasare pentru 8 portii Ingrediente: 1 piept de pui mare, 1 lingura cu zahar, 1 lingura cu ...
Piept de curcan cu rozmarin pe pat de legume
Reteta cu carne de pasare pentru 6 persoane Ingrediente: piept de curcan( cca 1,5kg), 2 dovlecei, 3 rosii, 1 vanata, 3 a ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari