Pulpe de pui in sos de bere neagra

5159 afisari | 03 Septembrie 2009
Mihaela
 
Pulpe de pui in sos de bere neagra 1
  •  1
  Ingrediente: 8 pulpe de pui intregi(sau cate va incap intr-o tava), 4 linguri de ulei, sare, piper, 1 sticla de ½ de bere neagra.

 

 

 

 

Pulpele se spala, se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza in tava.  Se adauga si uleiul. Berea neagra se toarna peste pulpe si se da tava la cuptor aprox. 30 minute. Din cand in cand se scoate tava din cuptor si cu o lingura se pune sos peste pulpe. Cand a scazut sosul, pulpele sunt gata. Sunt delicioase, au un gust dulce- amarui si se pot servi alaturi de piure de cartofi sau cartofi prajiti felii.

Cum se dezoseaza pulpele:

{youtube}qHZIkeXParc{/youtube}

 


 
Alte articole din RETETE CU CARNE DE PASARE
Pui cu legume la tigaia  Dry Cooker

Pui cu legume la tigaia Dry Cooker

Reteta pentru 2 portii Ingrediente: 1 piept de pui, 2 morcovi, 1 broccoli mic, 1 ceapa mare, 1 dovl ...

Piept de pui cu pleurotus in sos de gorgonzola

Piept de pui cu pleurotus in sos de gorgonzola

Reteta cu carne de pasare pentru 6 portii Ingrediente: 500g piept de pui, 500g ciuperci pleurotus, 150g gorgonzola, 5 linguri ...

Pastrama de pui facuta in casa

Pastrama de pui facuta in casa

Reteta cu carne de pasare pentru 8 portii Ingrediente: 1 piept de pui mare, 1 lingura cu zahar, 1 lingura cu ...

Piept de curcan cu rozmarin pe pat de legume

Piept de curcan cu rozmarin pe pat de legume

Reteta cu carne de pasare pentru 6 persoane Ingrediente: piept de curcan( cca 1,5kg), 2 dovlecei, 3 rosii, 1 vanata, 3 a ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

226F3
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.