Pui cu sos de hrean

5119 afisari | 27 Octombrie 2009
sonia
 
Pui cu sos de hrean 1
  Ingrediente: 3 piepti de pui, 2 cepe, 400g de smantana, 2 radacini de hrean potrivite, cimbru, sare si piper, 1 lingurita de marar tocat.   Pieptul de pui se spala si se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Se indeparteaza spuma si se adauga ceapa. Se fierbe puiul cu ceapa timp de aprox. 25 de minute.

 

Se scoate puiul, se curata carnea de piele si oase. Se taie in felii de grosimea unui deget si se pastreaza acoperit la cald.

Pentru sosul de hrean se rade hreanul si se amesteca cu smantana. Se potriveste de sare si piper.

Se aseaza feliile de piept pe un platou in forma de floare si se pune in mijloc sosul in asa fel incat sa curga si peste feliile de piept. Se presara marar tocat. Puiul cu sos de hrean se poate servi cu cartofi copti sau cu paste.

 


Citeşte mai multe despre: pui,   sos,   piept de pui,   sos de hrean,   puiul,   hrean
 
Alte articole din RETETE CU CARNE DE PASARE
Pui cu legume la tigaia  Dry Cooker

Pui cu legume la tigaia Dry Cooker

Reteta pentru 2 portii Ingrediente: 1 piept de pui, 2 morcovi, 1 broccoli mic, 1 ceapa mare, 1 dovl ...

Piept de pui cu pleurotus in sos de gorgonzola

Piept de pui cu pleurotus in sos de gorgonzola

Reteta cu carne de pasare pentru 6 portii Ingrediente: 500g piept de pui, 500g ciuperci pleurotus, 150g gorgonzola, 5 linguri ...

Pastrama de pui facuta in casa

Pastrama de pui facuta in casa

Reteta cu carne de pasare pentru 8 portii Ingrediente: 1 piept de pui mare, 1 lingura cu zahar, 1 lingura cu ...

Piept de curcan cu rozmarin pe pat de legume

Piept de curcan cu rozmarin pe pat de legume

Reteta cu carne de pasare pentru 6 persoane Ingrediente: piept de curcan( cca 1,5kg), 2 dovlecei, 3 rosii, 1 vanata, 3 a ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

5C04D
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.