Pui cu ciuperci si orez chinezesc
Se taie o ceapa si se caleste doua minute intr-o lingura de ulei de masline, dupa care se adauga ardeiul gras si ciupercile taiate fasiute foarte subtiri, se pune capacul si se inabusa. Cand legumele sunt aproape gata, se adauga piptul de pui cu tot cu sosul format. dupa ce a fiert orezul, se scurge de apa si se aseaza pe o farfurie. In mijloc se vor pune legumele cu piptul de pui si se va servi cu sos de soia deasupra.
Porc Sichuan
Reteta din bucataria chinezeasca Ingrediente: 250g carne de porc, 1 praz(doar partea alba), 2 ardei grasi(unul rosu si unul v ...
Pui chinezesc cu sos chili
Reteta din bucataria chinezeascaIngrediente: 500g de piept de pui dezosat, 5 catei de usturoi, 1 lingura de sherr ...
Pui chinezesc cu ananas si ardei
Reteta din bucataria chinezeasca Ingrediente: 500g piept de pui, 5 cepe mari, 3 ardei, 1 cana cu suc de ananas cu fruct, 12 l ...
Pui cu creveti si omleta
Reteta din bucataria chinezeasca Ingrediente: 500g piept de pui, 500g creveti curatati, 400g de mazare, 6 fire ceapa verde, ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari