Pui cu ciuperci si orez chinezesc

6762 afisari | 17 Martie 2009
Vanessa
 
Pui cu ciuperci si orez chinezesc 1
Timp de preparare: 30 de minute Ingrediente: o ceasca de orez, 200g ciuperci, doi ardei grasi, o ceapa, sos de soia, un piept de pui dezosat, condimente chinezesti. Se pune apa la fiert intr-o oala, cu o lingurita de ulei si sare. Cand fierbe apa, se adauga orezul. In timp ce orezul fierbe, se taie pieptul de pui feliute subtiri si se pune intr-un castron in care in prealabil s-au pus condimente chinezesti, doua linguri de ulei de masline, doua linguri de vin si sos de soia.

Se taie o ceapa si se caleste doua minute intr-o lingura de ulei de masline, dupa care se adauga ardeiul gras si ciupercile taiate fasiute foarte subtiri, se pune capacul si se inabusa. Cand legumele sunt aproape gata, se adauga piptul de pui cu tot cu sosul format. dupa ce a fiert orezul, se scurge de apa si se aseaza pe o farfurie. In mijloc se vor pune legumele cu piptul de pui si se va servi cu sos de soia deasupra.


 
Alte articole din BUCATARIE CHINEZEASCA
Porc Sichuan

Porc Sichuan

Reteta din bucataria chinezeasca Ingrediente: 250g carne de porc, 1 praz(doar partea alba), 2 ardei grasi(unul rosu si unul v ...

Pui chinezesc cu sos chili

Pui chinezesc cu sos chili

Reteta din bucataria chinezeascaIngrediente: 500g de piept de pui dezosat, 5 catei de usturoi, 1 lingura de sherr ...

Pui chinezesc cu ananas si ardei

Pui chinezesc cu ananas si ardei

Reteta din bucataria chinezeasca Ingrediente: 500g piept de pui, 5 cepe mari, 3 ardei, 1 cana cu suc de ananas cu fruct, 12 l ...

Pui cu creveti si omleta

Pui cu creveti si omleta

Reteta din bucataria chinezeasca Ingrediente: 500g piept de pui, 500g creveti curatati, 400g de mazare, 6 fire ceapa verde, ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

886B8
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.