Piept de porc la cuptor cu cartofi noi

7507 afisari | 17 Octombrie 2009
Iris
 
Piept de porc la cuptor cu cartofi noi 1
  Ingrediente: 4 bucati felii groase(aprox. de 1 deget) de piept de porc, 2 morcovi, 1 capatana de usturoi, 1 ceapa, 1 ceasca cu apa, 8 cartofi noi(mai mari), sare si piper, 1 lingurita de ierburi de provence(le gasiti in supermarket).

 

 

Pieptul de porc se spala. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Usturoiul se curata si se impaneaza pieptul cu el. Cartofii se curata si se spala. Ceapa se curata.

Intr-o tava se aseaza morcovii rondele, cartofii intregi, ceapa intreaga, iar deasupra se aseaza bucatile de piept de porc. Se toarna ceasca de apa. Se condimenteaza cu ierburi de provence, sare si piper. Tava se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor 40 minute. Se scoate folia si se mai lasa pana se rumeneste pieptul de porc.


Citeşte mai multe despre: piept de porc,   cartofi noi,   ierburi de provence,   morcovi
 
Alte articole din RETETE CU CARNE DE PORC
Cotlete de porc cu ciuperci in sos de bere neagra

Cotlete de porc cu ciuperci in sos de bere neagra

Reteta cu carne de porc pentru 4 persoaneIngrediente: 4 cotlete de porc fara os, 16 ciuperci potrivite champignon ...

Cotlete de porc cu germeni de soia

Cotlete de porc cu germeni de soia

Reteta cu carne de porc pentru 2 persoane Ingrediente: 2 cotlete de porc cu os, 1 conserva de germeni de soi ...

Friptura de porc cu portocale

Friptura de porc cu portocale

Reteta cu carne de porc pentru 8 portii Ingrediente: 1,5 kg pulpa de porc, 3 portocale mari, 1 telina, ...

Cotlet haiducesc

Cotlet haiducesc

Reteta cu carne de porc pentru 6 persoaneIngrediente: 1,5 kg cotlet de porc fara os, 4 cepe albe mici, 5 linguri de ulei de f ...

COMENTARII:
  • 1. pe 13 Feb 2010 16:22

    :P :woohoo: :pinch:

COMENTARIUL TAU

58920
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.