Piept de porc la cuptor cu cartofi noi
Pieptul de porc se spala. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Usturoiul se curata si se impaneaza pieptul cu el. Cartofii se curata si se spala. Ceapa se curata.
Intr-o tava se aseaza morcovii rondele, cartofii intregi, ceapa intreaga, iar deasupra se aseaza bucatile de piept de porc. Se toarna ceasca de apa. Se condimenteaza cu ierburi de provence, sare si piper. Tava se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor 40 minute. Se scoate folia si se mai lasa pana se rumeneste pieptul de porc.
Cotlete de porc cu ciuperci in sos de bere neagra
Reteta cu carne de porc pentru 4 persoaneIngrediente: 4 cotlete de porc fara os, 16 ciuperci potrivite champignon ...
Cotlete de porc cu germeni de soia
Reteta cu carne de porc pentru 2 persoane Ingrediente: 2 cotlete de porc cu os, 1 conserva de germeni de soi ...
Friptura de porc cu portocale
Reteta cu carne de porc pentru 8 portii Ingrediente: 1,5 kg pulpa de porc, 3 portocale mari, 1 telina, ...
Cotlet haiducesc
Reteta cu carne de porc pentru 6 persoaneIngrediente: 1,5 kg cotlet de porc fara os, 4 cepe albe mici, 5 linguri de ulei de f ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari
:P :woohoo: :pinch: