Oua umplute cu sos tartar si somon fume
Se fierb ouale in apa cu sare 10 minute. Dupa ce s-au fiert se pun in apa rece(se curata mai usor) cateva minute. Se taie pe lungime in jumatate dupa care se scot galbenusurile.
O felie de somon fume se toaca foarte mic iar alta felie se taie fasiute de 2-3 cm si se lasa deoparte. Galbenusurile se pun intr-o farfurie adanca si se sfarama cu dosul unei linguri de lemn(ar fi de preferat una care nu a fost folosita la gatit),sau se trec printr-o sita si se freaca putin cu uleiul si mustarul si sucul de lamaie(ca la maioneza). Se amesteca cu castravetele murat pe care l-am taiat marunt, somonul fume tocat mic, rondelele de masline taiate, sarea, piperul. Pasta rezultata se pune intr-un cornet si se umple fiecare jumatate de ou. Deasupra se pun 1-2 fasiute mici de somon fume. Ouale umplute cu sos tartar si somon fume se aseaza pe un platou si se decoreaza cu crengute de marar. Este un aperitiv foarte gustos si aspectuos.
Si o varianta interesanta:
{youtube}1WelZs4yXXo{/youtube}
Pateu de ficat cu ciuperci facut in casa
Ingrediente: 500g ficat de vita, 500g ciuperci mari, 3 cepe medii, 300g unt, sare, patrunjel verde.Se curata ciupercile, ...
Oua umplute cu piure de macrou
Reteta pentru 8 portiiIngrediente: 8 oua, 1 macrou fiert, 1 lingura de unt, 2 linguri de smantana, sare si piper, 1 ...
Oua umplute cu castraveti murati si piept de curcan
Reteta de aperitive pentru 8 portiiIngrediente: 8 oua, 1 lingurita de mustar, 2 galbenusuri crude, 1 ceasca de ulei, 150g piept de ...
Pate de ficat facut in casa
Ingrediente: 1 kg de ficatei de pui, 1 ceapa mare, 100ml vin alb, 3 linguri cu smantana, ulei de masline, 5-6 fire de patrunjel verde,&nb ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari