Omleta cu spanac si legume

3119 afisari | 23 Octombrie 2009
Iris
 
Omleta cu spanac si legume 1
Ingrediente: 5 oua, 3 frunze de spanac, 3 ciuperci, ½ ardei rosu, 1 ceapa verde, sare si piper.   Ouale se bat foarte bine cu 1 lingura de apa. Frunzele de spanac se spala si se taie fasiute. Ciupercile se taie felii, se trag putin in tigaie in cateva picaturi de ulei de masline si apoi se scot pe o farfurie. Ardeiul se taie cubulete. Ceapa verde se taie marunt.

 

Intr-o tigaie se incinge 1 lingura de ulei de masline si se toarna ouale batute in tigaie. Se adauga pe rand ciupercile rumenite si toate celelalte ingredientele avand grija sa fie imprastiate pe toata suprafata omletei. Se intoarce usor fara sa se rupa. Omleta cu spanac este un mic dejun foarte satios si plin de energie pentru a incepe o noua zi.

 

 


Citeşte mai multe despre: omleta cu spanac,   legume,   omleta,   ciuperci
 
Alte articole din APERITIVE
Pateu de ficat cu ciuperci facut in casa

Pateu de ficat cu ciuperci facut in casa

Ingrediente: 500g ficat de vita, 500g ciuperci mari, 3 cepe medii, 300g unt, sare, patrunjel verde.Se curata ciupercile, ...

Oua umplute cu piure de macrou

Oua umplute cu piure de macrou

Reteta pentru 8 portiiIngrediente: 8 oua, 1 macrou fiert, 1 lingura de unt, 2 linguri de smantana, sare si piper, 1 ...

Oua umplute cu castraveti murati si piept de curcan

Oua umplute cu castraveti murati si piept de curcan

Reteta de aperitive pentru 8 portiiIngrediente: 8 oua, 1 lingurita de mustar, 2 galbenusuri crude, 1 ceasca de ulei, 150g piept de ...

Pate de ficat facut in casa

Pate de ficat facut in casa

Ingrediente: 1 kg de ficatei de pui, 1 ceapa mare, 100ml vin alb, 3 linguri cu smantana, ulei de masline, 5-6 fire de patrunjel verde,&nb ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

9D03C
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.