Omleta cu legume, bacon si crutoane`
Se curata cartoful, se taie felii si se prajeste in ulei. Se scoate apoi pe o farfurie. Ceapa se taie solzisori. Rosia se taie felii. Baconul se taie in patrate.
Intr-un castron se pun oualele, se adauga 1 lingura de apa, sare si piper si se bat foarte bine. Se pun 2 linguri de ulei la incins intr-o tigaie. Cand uleiul s-a incins, se pun oualele batute si se da focul mic. Se adauga imediat si se imprastie pe toata suprafata omletei crutoanele, ceapa, feliile de cartofi, baconul, feliile de rosii. Se pune un capac si se lasa la foc mic cateva minute. Se presara patrunjel tocat. Este un mic dejun delicios.
Pateu de ficat cu ciuperci facut in casa
Ingrediente: 500g ficat de vita, 500g ciuperci mari, 3 cepe medii, 300g unt, sare, patrunjel verde.Se curata ciupercile, ...
Oua umplute cu piure de macrou
Reteta pentru 8 portiiIngrediente: 8 oua, 1 macrou fiert, 1 lingura de unt, 2 linguri de smantana, sare si piper, 1 ...
Oua umplute cu castraveti murati si piept de curcan
Reteta de aperitive pentru 8 portiiIngrediente: 8 oua, 1 lingurita de mustar, 2 galbenusuri crude, 1 ceasca de ulei, 150g piept de ...
Pate de ficat facut in casa
Ingrediente: 1 kg de ficatei de pui, 1 ceapa mare, 100ml vin alb, 3 linguri cu smantana, ulei de masline, 5-6 fire de patrunjel verde,&nb ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari
Am sa incerc si eu:) Pare delicioasa... :woohoo: