Omleta cu ceapa verde si mozzarella

3465 afisari | 18 Iulie 2011
Mihaela
 
Omleta cu ceapa verde si mozzarella 1
Reteta pentru 4 portii

Ingrediente: 8 oua, 150ml lapte, 200g de branza mozzarella, 1legatura de ceapa verde, 2 linguri ulei de masline, sare, piper, 2-3 fire de patrunjel verde.


Ouale se bat cu sare si piper, adaugandu-se usor laptele pentru a fi cat mai pufoasa omleta. Se presara peste ouale batute bine, mozzarela rasa. Intr-o tigaie cu diametrul cat mai mare, se incinge uleiul de masline. Se toarna apoi amestecul pregatit si ceapa verde taiata marunt. Se pune un capac si se lasa aprox. 5 minute, dupa care cu ajutorul unei palete se intoarce omleta si se mai lasa 5 minute. Se scoate pe o bucata de hartie absorbanta si se ruleaza usor. Se decoreaza cu frunze de patrunjel verde.


Citeşte mai multe despre: omleta cu ceapa verde,   omleta cu mozzarella,   omleta,   reteta
 
Alte articole din APERITIVE
Pateu de ficat cu ciuperci facut in casa

Pateu de ficat cu ciuperci facut in casa

Ingrediente: 500g ficat de vita, 500g ciuperci mari, 3 cepe medii, 300g unt, sare, patrunjel verde.Se curata ciupercile, ...

Oua umplute cu piure de macrou

Oua umplute cu piure de macrou

Reteta pentru 8 portiiIngrediente: 8 oua, 1 macrou fiert, 1 lingura de unt, 2 linguri de smantana, sare si piper, 1 ...

Oua umplute cu castraveti murati si piept de curcan

Oua umplute cu castraveti murati si piept de curcan

Reteta de aperitive pentru 8 portiiIngrediente: 8 oua, 1 lingurita de mustar, 2 galbenusuri crude, 1 ceasca de ulei, 150g piept de ...

Pate de ficat facut in casa

Pate de ficat facut in casa

Ingrediente: 1 kg de ficatei de pui, 1 ceapa mare, 100ml vin alb, 3 linguri cu smantana, ulei de masline, 5-6 fire de patrunjel verde,&nb ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

AD5A2
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.