Negresa de post II(cu gem)
Ingrediente: Pentru prajitura: 1 cana de zahar(pudra), 1 cana de nuci zdrobite, 500ml de ulei, 3 linguri varfuite de cacao, 1 cana de apa, 2 cani de faina, 1 lingurita de praf de copt, 50g de stafide, 1 borcan de 400g de gem, 10 picaturi de zeama de lamaie.
Pentru glazura: 3 linguri de margarina, 3 linguri de apa, 3 linguri de cacao, 3 linguri de zahar.
Se incalzeste cuptorul la 180grade. Se amesteca bine cu mixerul toate ingredientele . Se tapeteaza o tava cu faina si se rastoarna amestecul mixat in tava. Se lasa la cuptor aprox 40 de minute. Se scoate apoi se lasa putin sa se raceasca si se toarna glazura deasupra. Se taie in tava. Cine doreste poate sa presare pe negresa fulgi de cocos sau ciocolata neagra de post rasa. Negresa de post este o prajitura foarte buna mai ales in posturile lungi...
Citeşte mai multe despre:
negresa de post, negresa, prajitura, prajitura foarte buna, glazura, posturile lungi, retete de post
Alte articole din RETETE DE POST
Cei mai buni covrigei de casa. De post, cu ulei de masline, mac si susan
Reteta de post Ingrediente: 1kg de faina, 180 ml ulei de masline, 25g drojdie proaspata, 1 lingurita rasa de zaha ...
Humus cu seminte de pin pe pat de castravete
Reteta de post Ingrediente: 1 castravete lung, 1 conserva de naut de 400g(de preferat bio), sucul de la ½ lamaie, 2 linguri ...
Broccoli cu fulgi de migdale
Reteta de post pentru 4 persoane Ingrediente: 1 kg de broccoli, 4 catei de usturoi, 3- 4 linguri d ...
Cuscus cu tofu si legume- reteta de post
Ingrediente: 400g tofu marinat, 100g cuscus, 2 linguri de ulei de masline, 400g broccoli, 3 cepe verzi, 150g rosii decojite, 1 dovlec ...
COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.