Iahnie de fasole
Operatiunea se repeta de 2 ori. In timp ce fasolea fierbe se curata legumele. Cartoful se pune intreg la fiert impreuna cu fasolea si se va scoate la sfarsit si se va arunca. Cartoful ne ajuta sa scapam de flatulenta pe care o da fasolea.
Se adauga morcovul dat pe razatoare si una din cepe tocata marunt.
Intr-o tigaie se pune uleiul si se adauga cealalta ceapa tocata marunt. Se pun si cateva linguri de apa pentru a nu praji ceapa. Se tot completeaza cu apa pana ce s-a innabusit bine ceapa. Se adauga si bulionul. La sfarsit se toarna in cratita cu fasole amestecul de ceapa cu bulion si se mai lasa sa dea cateva clocote. Se potriveste de sare si piper si se presara patrunjel proaspat tocat deasupra. Iahnia de fasole este delicioasa servita cu muraturi(gogonele).
Cei mai buni covrigei de casa. De post, cu ulei de masline, mac si susan
Reteta de post Ingrediente: 1kg de faina, 180 ml ulei de masline, 25g drojdie proaspata, 1 lingurita rasa de zaha ...
Humus cu seminte de pin pe pat de castravete
Reteta de post Ingrediente: 1 castravete lung, 1 conserva de naut de 400g(de preferat bio), sucul de la ½ lamaie, 2 linguri ...
Broccoli cu fulgi de migdale
Reteta de post pentru 4 persoane Ingrediente: 1 kg de broccoli, 4 catei de usturoi, 3- 4 linguri d ...
Cuscus cu tofu si legume- reteta de post
Ingrediente: 400g tofu marinat, 100g cuscus, 2 linguri de ulei de masline, 400g broccoli, 3 cepe verzi, 150g rosii decojite, 1 dovlec ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari