Gulas cu carne de vita
Dupa ce s-au rumenit bucatile de carne, se scot si se pun pe o farfurie. In uleiul ramas de la prajirea carnii, se caleste ceapa si ardeii grasi, tocati marunt. Cand s-au calit se pune bulionul dizolvat in prealabil in apa. Se adauga bucatile de carne rumenite si se completeaza cu apa cat sa acopere toate ingredientele. Se pune si piper si cimbru si se lasa sa scada la foc mic pana ce fierbe carnea si devine frageda.
Separat se fac galusti din faina, oua si un praf de sare si se pun si ele in cratita. Se adauga usturoiul zdrobit, se potriveste gustul de sare si se mai lasa sa fiarba 30 minute la foc potrivit, amestecand continu. Dupa ce se stinge focul se presara patrunjelul tocat marunt si se serveste cald.
{youtube}y0SU3PRtDts{/youtube}
Escalop de vitel cu ciuperci si sos de smantana
Reteta cu carne de vita pentru 6 persoaneIngrediente: 1 kg de carne de vitel, 500g de ciuperci, 1 lingura de unt, ...
Parabenii si alte otravuri din produsele cosmetice
Daca pana acum am aflat de cine sa ne ferim in ce priveste alimentatia noastra, iata ca mai nou, am inceput sa fim interesati si de siguran ...
Snitel englezesc
Ingrediente: 1 kg de carne de vitel, 1 cana de smantana, 1 ceasca de vin alb, 2 linguri de ulei, 50g de faina, 3 linguri de bulion, 1 ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari