Gulas cu carne de vita

5906 afisari | 05 Aprilie 2009
Sonya
 
Gulas cu carne de vita 1
  •  1
Ingrediente: 1 kg de carne de vita, 3 cepe mari, 1 capatana de usturoi, 2 ardei grasi, 4 linguri cu faina, 2 oua, 4 linguri de bulion, 3 linguri de patrunjel tocat, 1 lingura de cimbru, ulei, sare si piper.   Se spala carnea de vita si se taie bucati. Intr-o cratita mare se pune ½ ceasca de ulei, se adauga bucatile de carne si se rumenesc la foc mic. Se completeaza din cand in cand, daca este nevoie, cu apa calda.

 

Dupa ce s-au rumenit bucatile de carne, se scot si se pun pe o farfurie. In uleiul ramas de la prajirea carnii, se caleste ceapa si ardeii grasi, tocati marunt. Cand s-au calit se pune bulionul dizolvat in prealabil in apa. Se adauga bucatile de carne rumenite si se completeaza cu apa cat sa acopere toate ingredientele. Se pune si piper si cimbru si se lasa sa scada la foc mic pana ce fierbe carnea si devine frageda.

Separat se fac galusti din faina, oua si un praf de sare si se pun si ele in cratita. Se adauga usturoiul zdrobit, se potriveste gustul de sare si se mai lasa sa fiarba 30 minute la foc potrivit, amestecand continu. Dupa ce se stinge focul se presara patrunjelul tocat marunt si se serveste cald.

 {youtube}y0SU3PRtDts{/youtube}


Citeşte mai multe despre: bucatarie,   retete,   carne de vita,   gulas cu carne de vita,   galusti din faina,   marar,   cimbru
 
Alte articole din RETETE CU CARNE DE VITA
Escalop de vitel cu ciuperci si sos de smantana

Escalop de vitel cu ciuperci si sos de smantana

Reteta cu carne de vita pentru 6 persoaneIngrediente: 1 kg de carne de vitel, 500g de ciuperci, 1 lingura de unt, ...

Parabenii si alte otravuri din produsele cosmetice

Parabenii si alte otravuri din produsele cosmetice

Daca pana acum am aflat de cine sa ne ferim in ce priveste alimentatia noastra, iata ca mai nou, am inceput sa fim interesati si de siguran ...

Snitel englezesc

Snitel englezesc

Ingrediente: 1 kg de carne de vitel, 1 cana de smantana, 1 ceasca de vin alb, 2 linguri de ulei, 50g de faina, 3 linguri de bulion, 1 ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

461C8
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.