Vita in sos de bere
Reteta cu carne de vita pentru 4 portii.
Ingrediente: 1kg de carne de vita(de prefera capac), 1 ceapa mare, 2 catei de usturoi, 3 morcovi, 3 linguri ulei, 1 lingurita de bulion, 1 lingurita boabe de mustar, 1 cana mare cu supa, 1 cana mare cu bere, 10 ciuperci champignon, 2 foi de dafin, sare, piper.
Cuptorul se incinge la 160 grade. Se curata usturoiul si ceapa si se toaca marunt. Morcovul se curata, se spala si se taie felii. Carnea de vita se spala, se curata de pielite, se sareaza si se pipereaza.
Intr-o cratita se incing doua linguri de ulei si se prajeste carnea la foc iute pe toate partile. Se scoate apoi si se acopera pentru a se pastra calda. In acelasi ulei se adauga ceapa, usturoiul si morcovii si se calesc putin. Se adauga si boabele de mustar si bulionul. Se stinge cu berea si supa de pui si se mai lasa cateva minute.
Intr-un vas termorezistent se pune carnea de vita, legumele cu sosul din tigaie si foile de dafin. Se da friptura la cuptor 30 de minute. Intr-o tigaie se incinge o lingura de ulei si se rumenesc ciupercile taiate felii. Se adauga si ele in tava fripturii, cand aproape este gata si se mai lasa 10 minute impreuna.
Este o friptura de vita cu adevarat delicioasa!
Ingrediente: 1kg de carne de vita(de prefera capac), 1 ceapa mare, 2 catei de usturoi, 3 morcovi, 3 linguri ulei, 1 lingurita de bulion, 1 lingurita boabe de mustar, 1 cana mare cu supa, 1 cana mare cu bere, 10 ciuperci champignon, 2 foi de dafin, sare, piper.
Cuptorul se incinge la 160 grade. Se curata usturoiul si ceapa si se toaca marunt. Morcovul se curata, se spala si se taie felii. Carnea de vita se spala, se curata de pielite, se sareaza si se pipereaza.
Intr-o cratita se incing doua linguri de ulei si se prajeste carnea la foc iute pe toate partile. Se scoate apoi si se acopera pentru a se pastra calda. In acelasi ulei se adauga ceapa, usturoiul si morcovii si se calesc putin. Se adauga si boabele de mustar si bulionul. Se stinge cu berea si supa de pui si se mai lasa cateva minute.
Intr-un vas termorezistent se pune carnea de vita, legumele cu sosul din tigaie si foile de dafin. Se da friptura la cuptor 30 de minute. Intr-o tigaie se incinge o lingura de ulei si se rumenesc ciupercile taiate felii. Se adauga si ele in tava fripturii, cand aproape este gata si se mai lasa 10 minute impreuna.
Este o friptura de vita cu adevarat delicioasa!
Citeşte mai multe despre:
vita in sos de bere, reteta cu carne de vita, friptura de vita, friptura delicioasa, carne de vita
Alte articole din RETETE CU CARNE DE VITA
Escalop de vitel cu ciuperci si sos de smantana
Reteta cu carne de vita pentru 6 persoaneIngrediente: 1 kg de carne de vitel, 500g de ciuperci, 1 lingura de unt, ...
Parabenii si alte otravuri din produsele cosmetice
Daca pana acum am aflat de cine sa ne ferim in ce priveste alimentatia noastra, iata ca mai nou, am inceput sa fim interesati si de siguran ...
Snitel englezesc
Ingrediente: 1 kg de carne de vitel, 1 cana de smantana, 1 ceasca de vin alb, 2 linguri de ulei, 50g de faina, 3 linguri de bulion, 1 ...
Pulpa de vita in vin cu sos dulceag
Reteta pentru 4 persoane Ingrediente: 1,5 kg de pulpa de vita, 3 morcovi, 1 pastarnac, 1 telina mica, 1 ceapa, 2 f ...
COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.