Felii de bagheta cu crema de fasole boabe si susan
Fasolea se scurge de apa si se trece apoi prin masina de tocat. Se amesteca cu usturoiul pisat si semintele de susan prajite .
Intr-o tigaie se pune uleiul si se caleste putin ceapa tocata. Se adauga si cele 2 linguri de pasta de rosii, sare si piper.
Bagheta se taie felii. Se ung feliile de bagheta cu crema de fasole cu susan si pe fiecare felie se adauga cate ½ de lingurita din ceapa calita cu rosii. Se decoreaza cu bastonase de morcov si crengute de marar. Feliile de bagheta cu fasole si susan sunt un aperitiv foarte gustos si aspectuos, mai ales in zilele de post.
Cei mai buni covrigei de casa. De post, cu ulei de masline, mac si susan
Reteta de post Ingrediente: 1kg de faina, 180 ml ulei de masline, 25g drojdie proaspata, 1 lingurita rasa de zaha ...
Humus cu seminte de pin pe pat de castravete
Reteta de post Ingrediente: 1 castravete lung, 1 conserva de naut de 400g(de preferat bio), sucul de la ½ lamaie, 2 linguri ...
Broccoli cu fulgi de migdale
Reteta de post pentru 4 persoane Ingrediente: 1 kg de broccoli, 4 catei de usturoi, 3- 4 linguri d ...
Cuscus cu tofu si legume- reteta de post
Ingrediente: 400g tofu marinat, 100g cuscus, 2 linguri de ulei de masline, 400g broccoli, 3 cepe verzi, 150g rosii decojite, 1 dovlec ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari