Dovlecei pane de post

9895 afisari | 12 Martie 2010
Mihaela
 
Dovlecei pane de post 1
Reteta de post pentru 4 portii

Ingrediente:
5 dovlecei proaspeti, 5 linguri cu faina, 1 capatana de usturoi, 1 legatura de marar, 1 ceasca de ulei, sare si piper.

Dovleceii se spala si se curata. Se taie fiecare dovlecel rondele si se presara pe ambele parti sare si piper. Se trec apoi prin faina pe ambele parti si se prajesc in ulei incins. Se scot pe un servet de hartie.

Usturoiul se zdrobeste, se presara sare deasupra si se freaca bine cu ulei pana devine maioneza. Se toaca mararul. Dovleceii se transfera de pe servet pe un platou. Se presara marar tocat deasupra si maioneza de usturoi.

 




Cite┼čte mai multe despre: dovlecei pane,   reteta de post,   maioneza de usturoi,   dovleceii,   dovlecel
 
Alte articole din RETETE DE POST
Cei mai buni covrigei de casa. De post, cu ulei de masline, mac si susan

Cei mai buni covrigei de casa. De post, cu ulei de masline, mac si susan

Reteta de post Ingrediente: 1kg de faina, 180 ml ulei de masline, 25g drojdie proaspata, 1 lingurita rasa de zaha ...

Humus cu seminte de pin pe pat de castravete

Humus cu seminte de pin pe pat de castravete

Reteta de post Ingrediente: 1 castravete lung, 1 conserva de naut de 400g(de preferat bio), sucul de la ½ lamaie, 2 linguri ...

Broccoli cu fulgi de migdale

Broccoli cu fulgi de migdale

Reteta de post pentru 4 persoane Ingrediente: 1 kg de broccoli, 4 catei de usturoi, 3- 4 linguri d ...

Cuscus cu tofu si legume- reteta de post

Cuscus cu tofu si legume- reteta de post

Ingrediente: 400g tofu marinat, 100g cuscus, 2 linguri de ulei de masline, 400g broccoli, 3 cepe verzi, 150g rosii decojite, 1 dovlec ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

8E156
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.