Ciuperci pleurotus cu sos alb
Se spala ciupercile, se scurg si se taie marunt. Intr- o cratita se incalzesc patru- cinci linguri de ulei si se pun ciupercile. Se lasa pe foc 15 minute pana mai scade apa din ele.
Se dizolva doua linguri de faina intr- o ceasca de apa rece si se toarna peste ciuperci, amestecandu- se. Cad se ajunge la consistenta unei smantani groase, se adauga usturoiul pisat, sarea si piperul si se mai lasa doua minute.
Ciupercile pleurotus cu sos se servesc calde cu mamaliguta si patrunjel tocat deasupra.
Cei mai buni covrigei de casa. De post, cu ulei de masline, mac si susan
Reteta de post Ingrediente: 1kg de faina, 180 ml ulei de masline, 25g drojdie proaspata, 1 lingurita rasa de zaha ...
Humus cu seminte de pin pe pat de castravete
Reteta de post Ingrediente: 1 castravete lung, 1 conserva de naut de 400g(de preferat bio), sucul de la ½ lamaie, 2 linguri ...
Broccoli cu fulgi de migdale
Reteta de post pentru 4 persoane Ingrediente: 1 kg de broccoli, 4 catei de usturoi, 3- 4 linguri d ...
Cuscus cu tofu si legume- reteta de post
Ingrediente: 400g tofu marinat, 100g cuscus, 2 linguri de ulei de masline, 400g broccoli, 3 cepe verzi, 150g rosii decojite, 1 dovlec ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari