Ciorba cu kaizer, fasole verde si omleta
Se pune la fiert kaizerul taiat fasiute, ceapa tocata marunt si radacina de patrunjel tocata marunt sau data pe razatoare. Cartoful se curata si se taie cubulete, morcovul se curata si se taie rondele, ciupercile se curata se taie feliute si se adauga in oala. Se fierb legumele 25 de minute. Se adauga fasolea verde rupta bucatele si se continua fierberea. Se potriveste de sare. Se lasa sa fiarba inca 20 de minute si se aduga zeama de lamaie.
Separat se bat ouale si se face o omleta care se taie fasiute. Cand ciorba este gata se adauga fasiile de omleta si smantana amestecata cu faina. Se da in doua clocote, se opreste focul si se adauga verdeata.
Ciorba de fasole verde cu kaizer si omleta se serveste calda cu paine prajita.
Calamari umpluti cu somon afumat
Reteta din bucataria spaniola pentru 4 portii Ingrediente: 4 calamari, 150g somon afumat, 50g de or ...
Crap spaniol
Reteta spaniola pentru 4 persoaneIngrediente: 1 kg de crap proaspat, 6-7 cepe, 5 linguri ulei de masline, 150g de ...
Dieta cu iaurt
Este o dieta usoara cu ajutorul careia poti slabi 3 kilograme. Dieta se tine 5 zile, timp in care ar fi bine sa faci si 30 de minute de s ...
Oua flamenco
Reteta spaniola pentru 4 portii Ingrediente: 200g de chorizo, 1 ardei ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari