Chec aperitiv cu bacon, legume si ciuperci
Se incalzeste cuptorul la 180 grade C.
Intr-un vas se mixeaza ouale cu un praf de sare, foarte bine. Se adauga uleiul si se mixeaza in continuare. Se adauga praful de copt si faina treptat, amestecand continuu. Se taie baconul, ardeiul, si maslinele cubulete mici. Se trec ciupercile printr-un jet de apa si se scurg bine. Se pun pe rand in compozitia de oua. Se da la cuptor pentru aprox 30 minute. Se incearca cu o scobitoare, daca este copt.
Pateu de ficat cu ciuperci facut in casa
Ingrediente: 500g ficat de vita, 500g ciuperci mari, 3 cepe medii, 300g unt, sare, patrunjel verde.Se curata ciupercile, ...
Oua umplute cu piure de macrou
Reteta pentru 8 portiiIngrediente: 8 oua, 1 macrou fiert, 1 lingura de unt, 2 linguri de smantana, sare si piper, 1 ...
Oua umplute cu castraveti murati si piept de curcan
Reteta de aperitive pentru 8 portiiIngrediente: 8 oua, 1 lingurita de mustar, 2 galbenusuri crude, 1 ceasca de ulei, 150g piept de ...
Pate de ficat facut in casa
Ingrediente: 1 kg de ficatei de pui, 1 ceapa mare, 100ml vin alb, 3 linguri cu smantana, ulei de masline, 5-6 fire de patrunjel verde,&nb ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari