Chec aperitiv cu bacon, legume si ciuperci

7867 afisari | 16 Iunie 2009
 
Chec  aperitiv cu bacon, legume si ciuperci 1
  Ingrediente: 5 oua, 120g faina, 1 lingurita de praf de copt, 200g bacon, 4 linguri ulei de masline, 1/2 ardei rosu, 1 borcan de ciuperci conservate, 50 g masline negre fara samburi, 50 g cascaval ras, sare.

 

 

 

 

 

Se incalzeste cuptorul la 180 grade C.

Intr-un vas se mixeaza ouale cu un praf de sare, foarte bine. Se adauga uleiul si se mixeaza in continuare. Se adauga praful de copt si faina treptat, amestecand continuu. Se taie baconul, ardeiul, si maslinele cubulete mici. Se trec ciupercile printr-un jet de apa si se scurg bine. Se pun pe rand in compozitia de oua. Se da la cuptor pentru aprox 30 minute. Se incearca cu o scobitoare, daca este copt.


Citeşte mai multe despre: retete diverse,   chec aperitiv,   bacon,   ciuperci,   legume,   ulei de masline
 
Alte articole din APERITIVE
Pateu de ficat cu ciuperci facut in casa

Pateu de ficat cu ciuperci facut in casa

Ingrediente: 500g ficat de vita, 500g ciuperci mari, 3 cepe medii, 300g unt, sare, patrunjel verde.Se curata ciupercile, ...

Oua umplute cu piure de macrou

Oua umplute cu piure de macrou

Reteta pentru 8 portiiIngrediente: 8 oua, 1 macrou fiert, 1 lingura de unt, 2 linguri de smantana, sare si piper, 1 ...

Oua umplute cu castraveti murati si piept de curcan

Oua umplute cu castraveti murati si piept de curcan

Reteta de aperitive pentru 8 portiiIngrediente: 8 oua, 1 lingurita de mustar, 2 galbenusuri crude, 1 ceasca de ulei, 150g piept de ...

Pate de ficat facut in casa

Pate de ficat facut in casa

Ingrediente: 1 kg de ficatei de pui, 1 ceapa mare, 100ml vin alb, 3 linguri cu smantana, ulei de masline, 5-6 fire de patrunjel verde,&nb ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

D3937
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.