Bomboane Raffaello
Se piseaza foile de napolitana foarte bine.(foile de napolitana se pun pentru a se apropia cat mai mult de bomboanele Raffaello din comert) Se freaca untul cu zaharul pudra pana se face ca o spuma. Adaugam apoi laptele praf, nuca de cocos si foile de napolitana pisate. Cu o spatula pentru prajituri amestecam bine. Pasta obtinuta o punem la frigider pentru 30 minute. O scoatem apoi si luam cate putin (cam cat o nuca), punem o migdala in mijloc si facem bilute pe care le tavalim prin nuca de cocos. Bomboanele Raffaello sunt delicioase iar copiii le adora. De fapt chiar sunt preferatele copiilor. Si e un dulce facut in casa...
Ciocolata alba de casa, cu unt de cacao si coacaze
Ingrediente: 200g unt de cacao, 40g unt, 50g lapte praf, 1 baton de vanilie, 2 linguri de sirop de agave, 50g coacaze negre des ...
Tarta cu crema de lamaie si spuma de bezea
Ingrediente: Blat: 250g biscuiti petit beure, 125g unt nesaratCrema de lamaie: ...
Mousse de ciocolata delicios si usor de preparat
Este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Un desert care poate fi facut impreuna cu copiii nostri, dar mai ales consumat de copiii ...
Fursecuri cu miere si menta
Ingrediente: 5 cesti faina, 2 cesti miere, 2 oua, 2 cesti ulei, un sfert de lingurita praf de copt, 15- 20 picaturi ulei de menta(cel pentru u ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari