Vrabioara de vitel
Se face un sos din otet balsamic, ulei, miere, nucsoara si putina sare.
Vrabioara se curata de pielite si tendoane, se unge cu mustar si unt si se condimenteaza cu sare si piper. Se pune pe gratarul incins si se frige pana se patrunde bine si se rumeneste pe toate partile. In timp ce vrabioara este pe gratar se mai unge din cand in cand cu sosul preparat. Se serveste cu sote de legume. Se toarna peste vrabioara sosul ramas.
Escalop de vitel cu ciuperci si sos de smantana
Reteta cu carne de vita pentru 6 persoaneIngrediente: 1 kg de carne de vitel, 500g de ciuperci, 1 lingura de unt, ...
Parabenii si alte otravuri din produsele cosmetice
Daca pana acum am aflat de cine sa ne ferim in ce priveste alimentatia noastra, iata ca mai nou, am inceput sa fim interesati si de siguran ...
Snitel englezesc
Ingrediente: 1 kg de carne de vitel, 1 cana de smantana, 1 ceasca de vin alb, 2 linguri de ulei, 50g de faina, 3 linguri de bulion, 1 ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari
In general, otetul poate fi inlocuit cu succes de lamaie. Eu personal nu folosesc niciodata otetul, nici la salate nici la sosuri...doar lamaie.
ce se poate pune la sos in loc de otet balsamic.in rest este foarte gustos .