Tortilla de patatas(omleta spaniola)

3683 afisari | 06 Aprilie 2009
Ruxandra
 
Tortilla de patatas(omleta spaniola) 1
Ingrediente: 6 oua, 2 linguri cu ulei de masline, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 4 cartofi, sare, piper.   Ceapa si usturoiul se curata, se toaca marunt si se calesc in 3 linguri de ulei, dupa care se scot din tigaie cu o spumiera, scurgandu-se foarte bine.

 

 

 

Cartofii se curata, se spala, se taie cubulete si se fierb cateva minute. Cand cartofii sunt gata, se bat ouale, dupa care se incorporeaza, ceapa calita si cartofii scursi de apa. Se potriveste de sare si piper.

Uleiul ramas de la ceapa calita se incinge si se toarna compozitia. Se lasa sa se rumeneasca si se intoarce fara sa se rupa si pe partea cealalta(se poate intoarce cu o farfurie).Se taie triunghiuri si se serveste cu masline verzi.

 


 
Alte articole din BUCATARIE SPANIOLA
Calamari umpluti cu somon afumat

Calamari umpluti cu somon afumat

Reteta din bucataria spaniola pentru 4 portii Ingrediente: 4 calamari, 150g somon afumat, 50g de or ...

Crap spaniol

Crap spaniol

Reteta spaniola pentru 4 persoaneIngrediente: 1 kg de crap proaspat, 6-7 cepe, 5 linguri ulei de masline, 150g de ...

Dieta cu iaurt

Dieta cu iaurt

Este o dieta usoara cu ajutorul careia poti slabi 3 kilograme. Dieta se tine 5 zile, timp in care ar fi bine sa faci si 30 de minute de s ...

Oua flamenco

Oua flamenco

Reteta spaniola pentru 4 portii   Ingrediente: 200g de chorizo, 1 ardei ...

COMENTARII:
  • 1. Karmencita pe 20 August 2009 22:16

    E buna!Am facut-o astazi. Merci pentru reteta!

COMENTARIUL TAU

573FC
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.