Tortilla de patatas(omleta spaniola)
Cartofii se curata, se spala, se taie cubulete si se fierb cateva minute. Cand cartofii sunt gata, se bat ouale, dupa care se incorporeaza, ceapa calita si cartofii scursi de apa. Se potriveste de sare si piper.
Uleiul ramas de la ceapa calita se incinge si se toarna compozitia. Se lasa sa se rumeneasca si se intoarce fara sa se rupa si pe partea cealalta(se poate intoarce cu o farfurie).Se taie triunghiuri si se serveste cu masline verzi.
Calamari umpluti cu somon afumat
Reteta din bucataria spaniola pentru 4 portii Ingrediente: 4 calamari, 150g somon afumat, 50g de or ...
Crap spaniol
Reteta spaniola pentru 4 persoaneIngrediente: 1 kg de crap proaspat, 6-7 cepe, 5 linguri ulei de masline, 150g de ...
Dieta cu iaurt
Este o dieta usoara cu ajutorul careia poti slabi 3 kilograme. Dieta se tine 5 zile, timp in care ar fi bine sa faci si 30 de minute de s ...
Oua flamenco
Reteta spaniola pentru 4 portii Ingrediente: 200g de chorizo, 1 ardei ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari
E buna!Am facut-o astazi. Merci pentru reteta!