Taitei cu varza la cuptor

9862 afisari | 11 Decembrie 2010
Mihaela
 
Taitei cu varza la cuptor 1
Reteta de post pentru 12 portii 
Ingrediente: 2 verze murate medii, 3 cepe, 3 morcovi, 250 ml suc de rosii, 200 ml ulei, taitei lati fara oua, piper, 2 foi dafin.


Varza murata se spala si se stoarce bine. Se toaca apoi fideluta. Morcovii si ceapa se curata, se toaca marunt si se calesc apoi in ulei. Se adauga varza si se mai tin pe foc impreuna adaugandu-se piperul si foaia de dafin.

Taiteii se fierb separat in apa cu sare si cand sunt gata se scurg si se adauga peste varza calita. Se amesteca bine, se adauga sucul de rosii si se da varza cu taitei la cuptor pentru o ora.

Daca nu suntem in post, se pot folosi taitei cu ou pentru ca sunt mai gustosi.


Cite┼čte mai multe despre: taitei cu varza,   varza la cuptor,   taitei cu ou,   varza murata,   varza calita,   reteta de post
 
Alte articole din RETETE DE POST
Cei mai buni covrigei de casa. De post, cu ulei de masline, mac si susan

Cei mai buni covrigei de casa. De post, cu ulei de masline, mac si susan

Reteta de post Ingrediente: 1kg de faina, 180 ml ulei de masline, 25g drojdie proaspata, 1 lingurita rasa de zaha ...

Humus cu seminte de pin pe pat de castravete

Humus cu seminte de pin pe pat de castravete

Reteta de post Ingrediente: 1 castravete lung, 1 conserva de naut de 400g(de preferat bio), sucul de la ½ lamaie, 2 linguri ...

Broccoli cu fulgi de migdale

Broccoli cu fulgi de migdale

Reteta de post pentru 4 persoane Ingrediente: 1 kg de broccoli, 4 catei de usturoi, 3- 4 linguri d ...

Cuscus cu tofu si legume- reteta de post

Cuscus cu tofu si legume- reteta de post

Ingrediente: 400g tofu marinat, 100g cuscus, 2 linguri de ulei de masline, 400g broccoli, 3 cepe verzi, 150g rosii decojite, 1 dovlec ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

5B143
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.