Salata cu ton si sos de mustar
Cartofii se fierb in coaja. Se curata apoi si se taie cuburi. Fasolea verde se scurge bine de apa. Rosiile se taie in sferturi. Salata verde se spala, se usuca si se rupe in fasii. Tonul se scurge de apa.
Intr-un castron se amesteca cartofii, salata, fasolea verde, tonul, maslinele. Se adauga apoi si rosiile amestecandu- se usor.
Se face sosul de mustar. Intr-o cescuta se pune uleiul, sucul de lamaie si mustarul si se amesteca foarte bine. Se toarna sosul peste salata si se condimenteaza cu sare si piper. Se presara patrunjel verde tocat.
Salata de quinoa cu legume si anchois
Ingrediente: 100 g boabe de quinoa, 5 -6 fileuri de anchois(conservate in ulei la borcan), un dovlecel, o vanata, 1 ardei gras galben, 1 ceapa ...
Salata de radacinoase cu piept de curcan
Ingrediente: 1 telina, ½ kg de piept de curcan, 3- 4 morcovi, 100g seminte de dovleac, 100g seminte de susan usor prajite, 1 ou, ulei d ...
Salata de naut cu ardei si ceapa verde
Reteta de post pentru 4 portii Ingrediente: 400g de naut(din conserva), 1 ardei gras rosu, 5 rosii cherry, 3 cepe verzi, ...
Corabioare din avocado umplute cu salata de ton cu chimen
Reteta de salata pentru 4 portii Ingrediente: 2 fructe de avocado, 1 conserva mare de ton in suc propriu, 1 ou fiert tare, o ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari